17 okt2013
4
Av Emmawetterholm · 5 · 505 visningar · gillad 0 gånger

minskad rörelse markant!

var ska ja börja, sen igårkväll så hade ja inte kännt någon rörelse alls och ja brujar känna min lille hur mycet som helst. han är riktigt aktiv har både förlossningen och bm sagt men vid typ 12 så började ja bli orolig så jag börja knuffa och röra magen som en tok, sambon fick komma och putta för de brukar ge resultat men ike, lyckades få en buff men inget mer. sen nu på 2 timmar så har ja fått 2 kanske 3 små rörelser men inget mer och han brukar knö på som fan när man stör han... Så har ringt mvc och dom ska ringa upp vid 4 så får ja se om ja kan komma dit och dom kolla lite och se om allt är okej och om dom inte hinner med mig idag så får ja allt ringa förlossningen om de inte kommer några mer buffrar för såhär lite har de aldrig varit och har de varti de så har de funkat med lite buffrande så har ja en vilding :/

Kommentarer

Av LindaMaria · 10 år sedan ·
5
Jag förstår din oro! Du ska absolut åka in och kolla upp det. Allt är säkert precis som det ska :) Båda mina barn hade lugnare perioder mot slutet, och jag stod och slog ihop kastrullock framför magen för att få en reaktion (vilket jag fick, så testa det!).
Av jvsm · 10 år sedan ·
5

håller med föregående, hade också lugna perioder. En vecka innan han kom ut kände jag ex inget på 24h, ringde förlossningen och fick komma in, allt var såklart bra, men man ska alltid kolla upp vid oro! kram. 

Av Emmawetterholm · 10 år sedan ·
4

Efter några timmar knuffande så fick ja lite svar av knuffar så känns mycket bättre men väntar fortfarande på att bm ska ringa tillbaka så då tänkte ja fråga om ja får komma in och lyssna på hjärtat och så så jag kan slappna av lite :)

Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Bra att du ringt! Man ska alltid vara uppmärksammad på ni det rörelse även om de säkert inte är någon fara, hoppas du får komma så de kollar dug
Av lindblomelin · 10 år sedan ·
5
Min lilla har också vart jätteslö nu idag och lite igår men mer idag. Kan tydligen vara så nära förlossningen men som sagt man ska alltid hålla koll och kolla upp ifall man är orolig! Min har ju hållt på gram å tbx hela graviditeten och vart superaktiv dygnet runt ibland sen var helt still ett par så jag blir ej lika orolig längre :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar