13 dec2012
5
Av baby87 · 5 · 399 visningar · gillad 0 gånger

Men vad jobbigt!

Hejsvejs! Alltså jag tjatar enormt I know men alla som d hänt vet väl hur d känns, barn innan eller ej :S Jag tror ärligt att vi skulle behöva prata med någon, min sambo velar dag för dag och pratar hela tiden om för och nackdelar, känns som att han framförallt är ganska osäker på vad han vill egentligen... Jag vill inte göra abort, inte som första eller andra val....men vågar ju inte bli glad eller ledsen fullt ut när jag inte vet vad han vill :S Vi pratar varje kväll om detta, lugnt o sansat, diskuterar och lyssnar på varandras känslor o tankar, vi har väl aldrig varit så nära varandra känslomässigt som vi är nu <3 Men hur går d till om man inte vet hur man ska göra? Kan man ringa gyn och prata med dom, få hjälp med att träffa någon och bestämma sig? Det är ju inte direkt kul för mig att bära på detta liv och inte veta.....skit jobbigt rent ut sagt! Jag vet nog vad jag vill, men när jag inte vet vad han vill, blir d automatiskt att jag inte vågar känna efter på riktigt för jag är livrädd att vi ska vilja olika..... Men jag vet att tillsammans kmr vi fatta det bästa beslutet, för oss båda!! Inväntar ett nytt digitalt test i lådan idag, att vi inte fått ett sånt med stort GRAVID gör också att man inte vågar tro på det, fast man fått 3 svagt positiva som jag ändå fått på bild. BIM+1 idag så det borde ju synas idag när jag tog ett som blev svagt plus o neg CB digitalt på BIM-1 :) Aja vi får väl se men d känns som att jag hoppar fram några veckor då allt är beslutat och allt är glatt o lyckligt till tusen istället för att gå runt o vela o oroa sig som nu...fy!!

Kommentarer

Av baby87 · 11 år sedan ·
5
ytterst dåligtnsyns d på bilden ser jag....ser bättre irl meen vänder man på skärmen så man ser dom liggandes, ser man ett svagt streck.på båda, tkr jag ialf ;) D översta är taget på morgonurin bim-2, d andra på efm urin bim-2...alltid fått starkare svar på efm...hoppas någon ser strecken :S
Av Bettli · 11 år sedan ·
4

Låter jobbigt. Men bra tycker jag att ni är ärliga och lyssnar på varandras känslor och tankar. Inte alla som gör det. Men det är viktigt att ni båda känner efter och gör det som känns rätt. När det kommer till din pojkvän så är ju orolighet och rädsla helt naturligt kring detta kan jag tycka. Och att ni sitter och prata för- och nackdelar låter ju mer som att han vill att allt ska bli bra och rätt. Tycker inte det låter som han inte vill, utan mer att han är rädd för att det inte ska bli bra, utan att han vill att det ska bli bra för er. Men de flesta växer med rollen ju längre in i graviditeten.  Men Lycka till med vad ni än beslutar er för.

Men kan tillägga att jag och min sambo fick veta att vi väntade vår dotter när jag var i v. 20 och ingen av oss ville ha barn. Men det slutade med att min sambo var den som tog de hela bäst och förberedda allt, men jag var den som fick växa mer in i rollen känslomässigt för att kunna acceptera det hela.  Idag är jag ju överlycklig över vår älskade dotter som är 1,5 år och snart kommer hennes lillebror <3 Så bara för man är orolig för allt ( för de var jag, ekonomi, oss som par, omgivningen, var jag redo, allt jag ville göra mm) så behöver det inte gå dåligt, tror det hör till att man ska vara orolig och noija  =)

Av Bettli · 11 år sedan ·
4

på den till höger kan jag se på.

Av ida_bebis · 11 år sedan ·
3

Ringer man för att boka tid för abort så får man alltid prata med en Kurator först och då pratar man om för och nackdelar. Kan hjälpa mycket att ha en annan person med i samtalet som inte har med någon av er att göra.

Har själv varit i kontakt med en sån då jag väntade dottern, då jag velade fram och tillbaka å min sambo tjatade om att behålla. Nu i efterhand så känns det att man gjorde rätt val och behöll men ibland så får man ju tillbaka tankarna på hur det kunde ha varit vad som hade hänt om man gjorde abort.

Av baby87 · 11 år sedan ·
5
Tack alla för era komentarer!! jag tror också att han vill och så här vuxen o pratsam om känslor har han aldrig varit så jag tro mer på att han vill behålla än att göra abort :) ja d högra är från efm :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar