25 dec2012
5
Av Lillajag85 · 6 · 406 visningar · gillad 0 gånger

Mår verkligen inte bra..

Jag känner mig hela tiden trött, slut och mår illa.. Jag är nära att spy så fort jag känner någon stark lukt.. Jag är helt orkeslös och svag.. Känner att jag efter nyår måste ringa och boka tid och barnmorskan så man för det första kan skriva in sig där och så be att dom kollar upp en. Hur länge var ni gångna innan ni ringde barnmorskan? Många säger att man ska ringa mellan v8-12 och många säger att man ska ringa redan vid v2-4. Så är ringde ni? =)

Kommentarer

Av Meduzzza · 11 år sedan ·
5
Jag ringde dagen efter jag fick mitt plus :-) i vecka 4, fick tid till hälsosamtal i vecka 5 och inskrivning i vecka 10 :-)
Av Lillajag85 · 11 år sedan ·
5

okej =)

Jag fick ett plus förra veckan och var då i vecka 6+2

Av Ugglan · 11 år sedan ·
4
Jag ringde några dagar efter mitt plus. Fick komma på hälsosamtal 21 dec, var då 6+6, så jag tycker att du kan ringa :) kan vara skönt att prata med någon som kan och har bra tips :)
Av Lillajag85 · 11 år sedan ·
5

Ja jag ska ringa så fort alla röda dagar nu är över =)

Av Wildchild · 11 år sedan ·
5
Jag ringde denna grav. i v 7 eller nåt. Hade mitt första besök i v 10-11. Var glad att du inte spyr hela tiden o "bara" må illa. Hoppas du slipper alla kräkningar. I början är man oftast supertrött. Sov så mycket du kan :)
Av Lillajag85 · 11 år sedan ·
5

Okej jag är inne i vecka 7+2 idag och ska testa ringa på torsdag. Ja jag är också glad att jag inte spyr för jag jobbar med att göra mat och stå i kassa på jobbet och det är inte kul att springa och spy hela tiden. Igår var det helt lugnt med illamåndet. Jag hade typ inget alls men idag är det grymt mycket.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar