12 sep2013
5
Av MadameDeNoir · 5 · 396 visningar · gillad 0 gånger

Mår hemskt

Torsdag förmiddag 12 September 2013 , v. 8 (7+4)
 

Idag är värsta dagen hittills tror jag .. Jag mår inte superilla , men jag måste börja peta i mig mer matoch dryck nu ! Idag är jag så yr och svag så jag har nästan svårt att bara sitta upp , så att stå och gå är ju bara vid allra största behov , dvs toabesök och mat- eller dryckhämtning. Det är nåstan lite ansträngande att skriva detta dagboksinlägg. Och jag vill verkligen inte läggas in på dropp ..  Så det är väl bara att vackert börja äta och dricka antar jag .. Fryser gör jag också. Typiska tecken på närings- och vätskebrist .. Jävla skit ..

Kommentarer

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Yr och svag, dags att gå till BM snart och kolla dina järnvärden, kan behöva tillskott redan nu! Antar att du äter extra folsyra?  (viktigast första 12 veckorna). Kram!

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Och vitamintillskotten, a och o som gravid. :-) Hoppas ditt illamående ger med sig snart!

Av m@lin · 10 år sedan ·
5

Jag äter en tablett från Friggs som heter multikvinna. Den innehåller 13 olika vitaminer och 10 mineraler. Så enkelt med bara en tablett, och du får i dig massa bra grejer! Bl a hela den dosen folsyra som du ska få i dig :) Testa den!

Av MadameDeNoir · 10 år sedan ·
5

Jag äter Apoteket Gravid/Ammande , en om dagen och halv gravid-dos av Hemofer Järn om dagen. Så tillskott äter jag som jag ska ^^

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

vad bra, åt just dem jag med :) jag åt dock extra folsyra i början, levde också på knäckemackor med leverpastej o stekt lax med sallad första månaderna, tur smaken ändrades sedan. ;-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar