17 jun2013
5
Av MammaMalda · 3 · 328 visningar · gillad 0 gånger

Mammazilla, någon som är likadan?

Hej alla glada mammor! Hoppas ni har en bra dag, det har jag. Idag går jag in i vecka 16, otroligt vad snabbt tiden går!!

Mina senaste veckor är så konstiga, dagarna är konstiga, jag tycker synd om min fästman som måste stå ut med mig nu i 9 månader, dessa hormoner som spökar i min kropp är inte alltid roliga.. Jag kan vara jätte glad, och helt plötsligt så bara ja bryter ihop och börjar störtgråta, eller om Johan säger något jag inte gillar så kan jag bara bryta ihop och gråta hur lääänge som helst... 

Man kan kalla mig för MammaZilla (ist för bridezilla), hade ja vart ihop med mig själv nu hade ja inte klarat att vara tillsammans med mig själv i 9 månader!!        Är det någon av er som är likadan som mig?

En annan sak är att jag har tyckt att jag har varit väldigt smal för att vara i vecka 15, liksom väldigt fin. Så jag bad Johan ta en bild på mig som ja kunde lägga upp här, och till min STORA förvåning så är jag ju smällstor, hur kunde jag vara såhär storleksblind? Det är ju helt sjukt. Jag är ju hur stor som helst, jag kommer säkert få boka dubbla säten när de e dags för oss att fara tillbaka till Sverige, Big mama here i come.. Tur att det kommer att komma något fint ur detta i alla fall. 

XOXO Mamma Malda

 

 

Kommentarer

Av Hannis · 10 år sedan ·
5

Haha, vi är nog alla likadana. Jag har inte än bråkat med sambon, men jag tål inte min mamma när jag är gravid, var samma sak förra gången. :P Dom förstår samtidigt att man inte är sig själv. Sen får man helt enkelt be om förlåtelse sen när allt lagt sig. :)

Du har en riktigt fin mage för att vara i v.16. Jag fick inte mage fören i v.20 med dottern men nu tror jag den kommer tidigare. :)

Kram

Av Rambo · 10 år sedan ·
5

haaha känner igen detta....ja e inte att leka med heller....

finis magen...ja har åsså haft turen att få mage tidigt men visst tror man att man e mindre en va man e

Av MammaMalda · 10 år sedan ·
5

Hannis: Vilken tur du har o inte bråkat med sambon ännu då! jag har ju inte någon annan än Johan att bråka med, i och med att jag bor i Thailand, så han är ju den elaka skurken hela tiden, haha usch vad ja tycker synd om honom! Skönt att du inte fick mage förräns v.20 så tänkte ja att de skulle bli för mig med, men tydligen inte hahah ..

Rambo: Haha vad bra att jag inte är ensam iaf, Tack så mkt, själv tkr jag att den är jätte stor. Ja det är helt sjukt att man är så storleksblind som man är .. 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar