30 jul2013
4
Av Empalizer · 1 · 463 visningar · gillad 3 gånger

Ljusare tider!

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist. Men jag har åkt iväg på semster och bara tänkt på nuet och inte framtiden. 

Våra föräldrar har accepterat att vi kommer behålla bebisen och starta vårat eget liv nu, även fast förutsättningarna inte är dom bästa. Jag kämpar redan nu och kommer inte sluta kämpa för vårat lilla mirakel heller :) 

Magen har börjat växa, jag har inte vägt mig än så vet inte om jag har gått upp nått i vikt, men här hemma är det för tillfället en spindel i badrummet där vågen står och där tänker jag inte gå in :D

Drömde imorse att jag fick missfall och när jag vaknade hade jag världens panik och sprang in på toan för att se om det var på riktigt eller inte. Ibland kan drömmar skrämma till det rejält. 

Mitt företag rullar på bättre än förväntat, killen har fortfarande semester men har massa jobb som ligger och väntar. Det börjar kännas som lite ljusare tider för oss nu. Jag tror inte att jag har varit så här lycklig på länge. Mår dessutom mycket bättre än vad jag gjorde i början av graviditeten. I september ska vi på ultraljud inne på karolinska, längtar efter att få se och höra vårat lilla hjärta. Vissa dagar är värre än andra, men har ofta mensvärksliknande smärta men väldigt mild jämnfört vad jag har i vanliga fall. Sen har jag världens tryck nere i ryggen och då vill man bara avlida. Så jag börjar undra om jag är längre gången än vad jag tror eller om det är två små liv som simmar omkring på insdan av mig. Vet inte om det är vanligt. Men tycker jag känner av det så ofta och det är på olika ställen på så kort tid. Vi får se i september vad som händer :) 

Enligt mina appar är jag i v.14 (13+3)

 

Kommentarer

Av jessica03 · 10 år sedan ·
5
Bland allt det tunga har ni något spännande framför er också! :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar