15 mar2015
5
Av Sanna_ungmamma · 1 · 563 visningar · gillad 0 gånger

Lite deppig ibland.

Sörjer fortfarande bebisen jag förlorade i jul .Skulle varit i vecka 24 nu men istället är jag i vecka 8 så är ju inte sååå jätte långt efter. Så blir ju drygt 3,5 år mellan barnen då om det går vägen med denna vill säga. Känns ju bra änsålänge. Kommer vara orolig till vecka 15 typ iallafall innan jag kan känna mig mer lugn.

Sen vet jag inte hur jag ska säga till chefen att jag är gravid. Kommer antagligen få ett förlängt vikariat på jobbet och jag började ju jobba nyss i januari. Jag tror hon inte kommer gilla det så mycket men hon kommer nog acceptera det ialllafall. sen får vi ju se hur hon tänker kring det. Kommer iallafall säga det så sent som möjligt innan magen börjar synas. efter v 12 iaf. funderar på v 14-15 någongång. Då jag är överviktig också så syns inte magen så lätt heller förens vecka 20 o framåt:)

Kommentarer

Av poisonpetra · 7 år sedan ·
5

Man får sörja det man har förlorat. Pratade med en granne om missfall då hon också råkat ut för det. Jag får fortfarande tårar i ögonen när jag tänker på mitt missfall. Skulle ha fått en bebis i maj om allt hade gått som det skulle. Men nu får jag min i juli istället =) Hoppas att allt går vägen denna gång och att det löser sig med jobb och så. <3

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar