10 sep2013
5
Av MadameDeNoir · 3 · 423 visningar · gillad 3 gånger

Långtråkig dag

Tisadag 10 September 2013 , V.8 (7+2)

Idag blev en lång och tråkig dag. Började med att jag klev up kl 8 och fick äntligen tag på barnmorskan och fick en tid den 24 September för inskrivning. Gick sedan och la mig igen , och det tog ett tag innan jag somnade om. Sen vaknade jag av att det fladdrade som akvariefiskar i livmoder-området. Gaser var det inte , dom vet jag hur dom känns och detta var Inte gaser. Har ju alltid haft en magkänsla av att jag kommer få tvillingar på min första graviditet (inte första gången jag är gravid , men första gången jag behåller barnet/barnen) , och jag läste på internet att tidigt kända rörelser är vanligt vid tvilling-graviditet. Läste om flera kvinnor som känt fiskar redan i v.8-9. Så kanske ^^ Idag har jag inte mått illa så mycket , mn jag har istället haft ont som sjutton i svanken och bäckenet , strålande ner i skinkorna och låren , så det är ju växtvärk jag har. Magen har också värkt lite och börjar blir betydligt mycket rundare nertill nu ^^ Den värsta svullnaden har lagt sig också , så nu börjar den riktiga bebismagen synas istället <3 Underbart <3

Kommentarer

Av Mujjan · 10 år sedan ·
5

Det är så mysigt när man ser skillnad på svullen och riktigt gravid mage. :) Sen man känner ju skillnad på gaser och när det är fosterrörelser. :)

Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Kände också fladder i v 9, men inga tvillingar denna gång, men 6 e graviditeten så de beror nog på det. Festligt om du har rätt ang twins ;)
Av Mommy2013 · 10 år sedan ·
7
Jag väntar tvillingar, men kände inga rörelser i magen förens v.21. Nu är jag i v.24 o de sparkas för fullt... började även nyligen synas o kännas utan på magen.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar