25 apr2012
4
Av lufs89 · 3 · 405 visningar · gillad 0 gånger

Lång väntan på ägglossning

Hej!

Enligt ägglossningskalendern skulle jag haft ägglossning den 23 april. Men fick inga flytningar alls då. Men tror att det är pågång nu. Hade ont i äggstockarna igår och hade vattninga flytningar. Dock inga äl-flytningar än. Men det är nog pågång för jag har blivit jättelätt retlig också. Blir alltid det runt ägglossning tråkigt nog. 

Den kommer när den kommer. Hoppas jag och sambon får till det. Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte det. Det är klart man hoppas men känner mig inställd på att det kan ta mycket lång tid. 

En mycket rolig nyhet är att jag ska iväg på arbetsintervju idag! Ett heltidsjobb med en tillsvidare anställning. Får jag den så är det bland det bästa som hänt mig. Det skulle vara perfekt nu inför bebis och så. Jag kommer kunna pusta ut för en gång skull. Men tar inte ut något i förskott och känner väl lite att jag inte kommer att då det. Vad ska dom med en outbildad barnskötare till? Jaja, vi får se. Ska göra mitt allra bästa. 

Håll tummarna för mig nu!

Kommentarer

Av Sandra__Tindra · 12 år sedan ·
5
Hur vet man om de e ÄL-flytningar??:-)
Av sandrab · 12 år sedan ·
3

lycka till!

Av lufs89 · 12 år sedan ·
4

Tack Sandra B! 

 

Sandra T: Jo under tiden kring ägglossning kan man få en flytning som är genomskinlig. Om man tar den mellan tummen och pekfingret så ska det bli som trådar mellan, eller borar. Det är en ägglossningsflytning. 

Alla får dom men det är inte alla som får så mycket att det kommer ut ur slidan. Det är detta sekret som gör att spermierna kan simma in genom öppningen i livmodertappen. 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar