07 sep2012
5
Av madde70 · 4 · 622 visningar · gillad 1 gånger

Läkaren..

Så nu har jag varit inne på gyn föra att jag börjat blöda så fruktansvärt mycket.Jag har en bit av moderkakan kvar:(Nu har jag fått tabletter jag skall ta i 3 dagar för att se om det hjälper att få ut den biten som är kvar annars blir det en skarapning nästa vecka för mig:(Jag var med lille hos läkaren med men det var ingen fara med honom,lätt förkyld bara..Klockan ett så skall jag med tvillingarna till läkaren för att  se om dom har halsfluss..Vilken dag..

 

Kommentarer

Av love-child · 10 år sedan ·
5
Åh så trisst. Verkligen fullt upp då. Å så Riwer sjuk med. :(. Stackars liten. Set är inte alltid lätt å komma till världen. Hoppas att tvillingarna inte har halsfluss. Det är ju så drygt. Å penicillin smakar ju inte direkt jordgubb. Julia va ju å tog bort sina mandlar å polyper för ca en mån sedan. Skönt å slippa tänka på halsfluss i alla fall för hennes del. Hon hade det jämt. Hoppas att din dag snart vänder å att du kan få pusta ut lite. Kram
Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Bra att lillen är pigg men hu så jobbigt med blödningar och elände. Hoppas det går bra nu och du slipper läggas in för skrapning! 

Av madde70 · 10 år sedan ·
5

Nu börjar tyvärr lillen bli riktigt förkyld:(Nu behöver man inte ligga inne över natten som tur är..

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Usch jobbigt med allt på en gång, hoppas din karl eller någon anhörig kan hjälpa dig lite och avlasta - med tanke hur du mår själv! kram!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar