29 jun2014
3
Av Fejli · 6 · 453 visningar · gillad 2 gånger

Kriget fortsätter...

Exet bor kvar hos sin nya tjej och dom två verkar minst sagt passa bra ihop.

Jag har varit ganska kall mot honom och knappt svarat om han skickat. Jag sa till honom direkt när allt blev så här att jag vill inte veta av honom mer än nödvändigt. Jag vill att han ska ha en god relation med sitt barn men tills dess vill jag gärna vara i fred.

Trots det så ringde hans tjej från hans mobil till mig i går kväll och tala om för mig att jag ska hålla mig i från dom två att han inte vill veta av mig eller barnet. Hon sa en massa andra elaka grejer när exet tar över telefonen (båda var fulla som ägg) och säger att det är bäst så. Han vill satsa på sitt nya förhållande och då funkar det inte att vi har kontakt.
Blir så ledsen. Inte för mig skull utan för vårt barn...

Pratade med hans mamma idag och hon sa att han hade sagt åt henne att inte ha någon kontakt med mig. Hon hade blivit förbannad på honom och sagt till han att bara för att han gör det misstaget att inte ha någon kontakt med mig eller sitt barn betyder det inte att han kan gå runt och försöka få andra att göra samma misstag.

Jag vet inte vad som händer. Jag vet inte varför dom vänder sig emot mig. Hans nya tjej är väldigt ung (hon är 19 och min sambo är 29) jag vet inte om han har någon extrem jävla 30års kris eller vad det är frågan om??

Skriver bara om massa tråkigheter, måste framstå som en extremt bitter människa. Det är jag inte egentligen, men det är så skönt att lätta lite på trycket genom att skriva här. 

Jag är så glad över miraklet i magen, och jag fantiserar så otroligt mycket om den lilla <3 Jag har fått tid till RUL den 23 och längar verkligen!

Kommentarer

Av Maria90 · 9 år sedan ·
5
Så svinigt av honom!! Skönt att ditt barn kommer ha kontakt med sin farmor iallafall:)
Av Fejli · 9 år sedan ·
3
Ja men eller hur, hon en helt fantastisk människa så det känns superskönt! :-)
Av Lindalindus · 9 år sedan ·
5
Upplever att både hon och han verkar mycket omogna från det du skriver. Hans förlust, han kommer nog få ångra det han säger en dag. Bara det att hon ringer dig när hon är full tyder på att hon verkar osäker på deras relation och sig själv. Fy! Hoppas du kan fokusera på dig och ditt!
Av Mujjan · 9 år sedan ·
5

Tråkigt att det ska bli sådär :/ Säger som Lindalindus skrev: Det där tyder bara på att hon är osäker och sen att han beter sig som en liten pojke är ju bara löjligt men tyvärr är det ju så. :/

Förra året när jag väntade Lily fick jag också tid för rul den 23.e juli. Har du någon känning vad du tror att du väntar? :)

Av Fejli · 9 år sedan ·
3
Jag har bytt telefonnummer, då hon ringde mig igen. Men jag sa till hans mamma att ändrar han sig och vill ha kontakt med sitt barn så får han numret utan henne sen. Jag börjar bli gladare och gladare, börjar släppa allt som hänt och försöker bara njuta av min graviditet och familjen :-) Jag har verkligen inte en aning Mujjan, men någon innre känsla säger mig att det är en pojke :-) men det återstår att se, det är så spännande :-) Magen växer så det knakar iallafall!
Av Fejli · 9 år sedan ·
3
Numret utav henne sen, skulle det stå :-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar