27 aug2011
0
Av hannaodin · 4 · 589 visningar · gillad 1 gånger

Kontrollbehov

Jag är nu i v. 40+3.

Jag vill veta exakt när det sätter igång.

Jag har försökt leta på internet hur vanligt det är att man går över 1 dag, sedan 2 dagar och nu 3 dagar, men hittar inget. Vill veta hur stor procent som föder efter ex antal dagar, allt för att försöka ta reda på när det kommer att ske.

Jag har haft så mycket sammandragningar innan, men nu har de försvunnit. Det händer ju ingenting!

Det är varmt och jag är trött och gnällig. 

Har gått upp 30 kilo och är så full av vatten att jag inte kan ha skor på mig.

Aldrig att jag tänker väga så här mycket utan att vara gravid, det är en pärs!!

Snälla snälla barn kom ut nu!

Kommentarer

Av atarinak · 12 år sedan ·
5
Om jag minns rätt, sökte själv på det när jag hade gått över med andra barnet. För en förstföderska är genomsnitts födseln 8 dagar efter BF och omföderskor 3 dagar. Då är inte förtidigt födda barn och andra komplikationer inräknat.
Av hannaodin · 12 år sedan ·
0

Oj, 8 dagar över. Då har jag ett par dagar kvar.

Tack för svaret :D

Av · 12 år sedan ·

Jag söker också... kolllade upp med fullmånen. De flesta barnen födds då och imorgon är det nymåne då föddes mitt andra barn i v 41. mitt första i v 39.2 satt uppe hela natten och kollade hur månen stod när jag föddes, min man...barnen... men det var lite långsökt kunde inte se något mönster. Man blir ju lite desperat....Jag trodde verkligen det skulle komma tidigare den här gången eftersom det är tredje barnet och jag räknas till äldre;) BM sa också för treveckor sedan att nu kommer det nog till helgen;( Jag är så otroligt nyfiken på om det är en liten tös denna gång. Det känns som det, förra gångerna var jag övertygad om att det var pojkar...

Har du tagit reda på om det är en flicka?

Hur känner du inför förlossningen?

Vi har tipat på vikten här hemma. Min man tror att det är en liten på 3253kg och jag tror det är en 3724kg (sista var 4025kg).

Önskar Dig lycka till

 

Av hannaodin · 12 år sedan ·
0

På ultraljuden (har gjort flera) har de sagt att det är en tjej, men det vet man ju aldrig förrän bebben är ute :)

Jag vill bara att förlossningen ska sätta igång. Jag litar på att personalen vet vad de gör och ser vad jag behöver. Innan hade jag panik, men dte har lagts sig med tiden och nu längtar jag bara så mycket efter att få träffa mitt lilla barn :)

 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar