27 sep2012
3
Av llouise · 4 · 585 visningar · gillad 5 gånger

Känner mig inte värd att älskas...

Kommer hem nu på kvällen efter ljusparty hos svägerskan ... ser att i trappuppgången står min byrå och fina lykta som jag hämtade hos mamma igår . Vad är det för fel ?!?! Hur kan man göra så ?!? Han (sambo) har burit ut det med mina saker i.. Han skulle på hockey idag och jag skulle vara med hans dotter . Han blev skitsur för att jag var på jobbet när han kom hem (han hade inget batteri i telefon). Han blev så sur och arg så han skulle vara hemma . Fick detta gulliga sms; "dra åt helvete jag å mitt barn e hemma.. Du å din unge kan dra" ... Livet känns underbart!!

Kommentarer

Av Susssiii · 11 år sedan ·
2
Tycker mer det låter som om det är din sambo som inte är värd att älskas!!! Stå på dig!
Av saraarkbark · 11 år sedan ·
5
Vaaaaa!!!! Jag hade definitivt boxat honom. Beklagar :(( Maken till idiot!
Av vretbacken · 11 år sedan ·
3
Min första tanke jag får är bara att du lämnar honom så snart som möjligt,både för din och bebisens skull!!!!! På detta sätt orkar inte den starkaste av individer leva och nu har du inte bara dig själv att tänka på längre!!!! Ni förtjänar bättre än en sådan ynklig Karl!!!!!!
Av love-child · 11 år sedan ·
5
Men på allvar? Du är utan tvekan mer värd att älska än honom. Det får ju finnas gränser för hur en människa får bete sig. Förstår inte ens varför han blev så arg. För att du jobbade? Nä. Försök å inte sörja en sån idiot. Styrkekramar vännen. :(

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar