16 jul2012
5
Av Jennifer91 · 2 · 461 visningar · gillad 0 gånger

Känner mig fortfarande inte gravid, var är symtomerna?!

Hej hej hej :)
Har inte varit inne här på några dagar då jag och sambon har försökt lösa hela vår situvation, det har blivit bättre för alla hafr berättat att det skulle aldrig kunna gå allt som har hänt och det är bara han som är pappa :) Han börjar att förstå och vi ska försöka beställa utraljud på mama mia snart så vi också får en liten klarhet i det hela :)

Iaf, känner mig fortfarande inte gravid, det går från och till med ömma bröst, lite smått obehag när det gäller mat, inte illamående men att jag inte vill ha maten som finns i kylskåpet, usch det får mig att må illa ..
Hade lite ont i lendryggen på vänster sida, men sen försvann det, jag kanske bara inbillar mig att jag inte har några symtomer, men de känns verkligen inte såå! När jag gjorde min abort för 3 år sen d va det helt annorlunda, jag mådde skiiiit i dom här veckorna, och då menar jag skit, spydde för ingenting och allt sånt.. Men som sagt alla graviditeter är olika.
Min syster berättade att när hon väntade sitt första barn Linus så kännde hon kanppt någonting.. och sen när hon väntade dom två sista flickorna så mådde hon piss.
Men är det en myt eller är det så att man mår mer dåligare om man väntar tjej och mår mer bra när man väntar kille ?

Iaf, ha det toppen bra alla här inne! Kram

Kommentarer

Av juliet · 11 år sedan ·
3

varför förenar du bara graviditet på värk och obehag. det är ju tråkigt för en graviditet är så mycket mer. Lycka insperation, Harmoni. dom sakerna kan du lyfta fram istället för det som inte går att göra någonting åt.

Av jojis · 11 år sedan ·
5
Jag spydde lika mycket med båda barnen. En kille och en tjej ;)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar