03 jul2015
2
Av kaffetanten · 0 · 367 visningar · gillad 0 gånger

kaffe till nattens vakna ugglor

Vad vore livet utan kaffe vänner? fattigt tycker jag för oj vad gott det är två koppar på morgonen och en på em och en på kvällen innan man går och lägger sig det är alla tider det. så  att man sover sämre på kaffe sitter i huvudet på folk min mormor var lika dan en kopp innan sängdax.

nu har det  hänt mycket med barnen i magen tycker jag magen växer och växer och fy fan vad ont det gör i ryggen. jag får va glad år de lilla jag slipper må illa det gjorde jag genom hela min dotters graviditet.

Så vad gör ni nu när värken slår till så man blir sittande jag fick tippset att ligga fem minuter i timmen men fan jag är hopplös inte ens det kan jag åtadkomma för rörlig och tusan vad det gör ont ibland. nu har jag gnällt lite också

Har ni tänkt på att det känns som man har för lite skinn på magen när man är gravid? det var en kille som sa det har jag aldrig ört någon säga att det känns som men tusan det spänner ju som tusan tur jag har skinn som är töjbart så det blir inte så mycket sprickor. kram på er nattugglor.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar