16 sep2014
5
Av Mujjan · 4 · 417 visningar · gillad 1 gånger

Just my typically luck!

Så har ju några gånger försökt att få se mina kurser på skolans nätverk Moodle. Det har inte gått så bra. Har tidigare försökt att logga in på sidan där jag kan se mina aktuella kurser och då har den sidan varit nere och nu tänkte jag att näe, nu jäklar gör vi ett nytt försök!
Jag lyckades hitta åt sidan. Jag loggade in. Scrollade ner för att se mina kurser och allt det där. Ser då att tre av mina fem först sökta kurser var avbrutna (Men det visste jag ju eftersom att jag hade pratat med en studievägledare om det.)
Moderna språk 1, Italienska - avbruten.
Psykologi 2b - avbruten.
Samhällskunskap 2 - avbruten.
 
Aktuella kurser: Sociologi - Antagen
                          Webbutveckling 1 - Antagen!!!!
 

Men va fan tänkte jag?! När jag pratade med studievägledaren bara någon vecka efter att kursstarten hade börjat hade jag ju sagt att jag ville gå sociologi och samhällskunskap 2 och att jag skulle söka för att få gå de andra kurserna nästa termin istället. Inte konstigt att när jag väl är inne på Moodle så kunde jag inte komma åt kursen för samhällskunskap. Tänkte först jävla skit, fan och negativa ord ^^ Men jag är inte sur eller så, jag får söka för samhällskunskapen nästa termin istället. Jag har ju boken (Som jag innerligt hoppas att det är rätt version av boken) och jag har ju kommit långt i sociologin. Känns ju otroligt dumt att hoppa av Webbutvecklingen nu när de är så långt inne från att kursstart var den 25.e augusti. Jag behöver ju trots allt minst 60 poäng (har jag för mig) för att kunna ansöka om studiemedel nästa termin. Plus att hoppar jag av WEBWEU01 nu och ansöker om den nästa termin hos csn så kommer den inte gillas poängmässigt och jag kommer inte att få studiemedel för att jag "redan" gått kursen men hoppat av.
Så nu har jag mejlat Lena som är lärare i webbutvecklingen och hört mig för om hon har tid att träffa mig på torsdag för en planering en individuell kursplan skulle jag kalla det för denna termin och tur är väl att de knappt gått en månad egentligen så jag förhoppningsvis inte hakat efter allt för mycket för min egen del.
 
Visst lite planeringsändringar blev det nu, men mitt inre kontrollfreak freakar inte ut allt för mycket då det inte gått så lång tid. Borde ju förstått det här egentligen när jag fick mejl från Lena där hon skrev att jag skulle anmäla mig på moodle och sen komma in någon dag så att vi kunde göra en planering ^^
 
Jag tänker såhär. Jag har ju läst ganska mycket i samhällskunskaps boken faktiskt (närmare över 80 sidor) men jag ser det inte som bortkastad tid på en kurs jag inte går denna termin utan istället som att jag lärt mig ganska mycket intressanta saker från den boken som jag inte riktigt visste från tidigare. :)
 
Nej nu ska jag passa på att läsa lite mer i sociologi boken nu medans Lilygumsan sover. :)
 

- Over and Out -

Kommentarer

Av minbaby · 9 år sedan ·
5
Oj neij vad dom gör de invecklat! Vilken skola går du i?
Av Mujjan · 9 år sedan ·
5

Komvux i min kommun :) Jag pluggar på distans så bestämmer ju som själv över studietakten per dag på så vis, men känns lite synd att jag och studievägledaren missförstod varandra ^^

Av minbaby · 9 år sedan ·
5
Aah ja precis.. Ja de är nog trist! Hoppas det löser sig :) lycks till med studierna!
Av Mujjan · 9 år sedan ·
5

jodå klart det gör. :) tack så mycket :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar