26 feb2016
1
Av kompis · 0 · 407 visningar · gillad 3 gånger

Jag svarar bra på medecinen och har fått det bättre

Den gör nytta redan innan den gått upp i rät dos och det är bevis på att jag är mottaglig för den nu får jag fyra tabletter morgon och kväll och jag har blivit lugnad av en syster till idag. Jag var på sjukhuset och tog koncentrations prov och käkade sedan tog jag permis till nästa gång vi ska kolla koncentrationen det blir på tisdag för måndag som dom ville igentligen ska jag choppa gärnet bh och byxor råder det stor kris på sedan batteri till klockan fy sjutton för att vara utan klocka.

Jag väntade i det längsta idag med att skrva för jag vill inte ha tre av mina inlägg på en och samma sida vad gör alla bli mamma deltagare igentligen skriver dagbok görs ju mycket lite det är ju helsjönt att rensa luften lite.

jag har gräsligt ont i ryggen när jag går så där har jag inte kommit mycket ängre det tar nog sin tid för jag knäcktes för tre månader sedan och det tar tid och nu är jag framtung med barn så det gör ju inte ryggen bättre precis nog gnällt för idag. hoppas ni har det bra och njuter av er graviditet och familjer hej !

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar