02 sep2012
3
Av llouise · 6 · 626 visningar · gillad 1 gånger

Jag känner mig så ensam med honom ... :'(

Gått in i vecka 21/22 idag . Inte ändrat BF ännu ... Jag har så svårt att tänka mig in i att jag ska bli mamma . Min relation är värdelös och jag är så himla olycklig . Jag känner mig så ensam med min sambo :/ och han tittar dagligen åt andra tjejer som både är snygga och porriga medan han kallar mig för fet som ett jävla hus ! Han är arg, sur och jag gör bara fel . Jag duger aldrig till .. Han suckar och skakar på huvudet när jag pratar och grymtar bara till svar . Som igår när jag sa att jag tycker han är fin . Mhm.. Jag tror att han hatar mig . Blev ledsen idag när han blev arg över några papper som for ned från soffbordet nu ikväll utan att jag märkte det :(( jag satte händerna för ansiktet och tänkte att mitt psyke aldrig får vila . Då säger han; "jaha, och så ska det grinas också ..." jag känner mig Sååå olycklig men oförmögen att lämna . Jag önskar dagligen att han förändras . Han själv har föreslagit familjeterapi och jag ringde i måndags - vi fick tid på tisdag... Varsin - men han kunde inte och bryr sig inte .. Ringde nyss själv och talade om på telefonsamtalen att han inte kan .. Och hade inga nya tider som förslag . Mitt förhållande är dött och jag är ENSAM :((( varför kan han inte visa att han älskar mig ?!?!

Kommentarer

Av leolah · 11 år sedan ·
5
Usch, låter inget bra. I första hand ska du tänka på dig själv och ditt barn! Lätt att säga, kanske svårare att agera.. Styrkekramar
Av maddan · 11 år sedan ·
5

Gumman... fy det låter jätte jobbigt. Du är inte värd att leva med en sån, han verkar inge snäll alls och han kommer inte att förbättra sig. Har du din familj som finns för diig och stöttar dig? Ledsen...men jag tycker inte att du ska stanna hos honom. Man ska leva med någon som visar att han/hon älskar en.

Av mamacitarica · 11 år sedan ·
3
Vilken jobbig sits du är i :( har han alltid varit så där otrevlig ??? Och vad trodde han att man ser ut som ett anorexi tjej när man är gravid ? Det jobbigaste för dig just nu är att inte duga enligt honom ... Men låt inte hans ord beröra dig ! Du är stark :) och tänk på bebisen i magen :) kanske kan vara en ide att åka till diva föräldrar i några dagar ? Komma ifrån lite så att du kan känna efter om du verkligen orka ha det så här ? Men råder dig att på måndag morgon ringa till din barnmorska och be henne om att fixa en kurator tid akut ! Du behöver lättnad ditt hjärta nu massa kramar och styrka tjejen . Skriv i pm om du behöver prata
Av Hannis · 11 år sedan ·
5

Hej. Jag vill inte lägga mig i, men tror allvarligt att du skulle må bättre utan honom. Känner inte honom & hatar att dömma folk men av en anledning så skirver du om era problem. Hur svårt det än låter så kan du klara dig själv med barnet. Mammor idag får hjälp & klarar sig på minimal ersättning mm. Är inte lätt, det kan ingen säga, men tror att det skulle vara bättre för dig & barnet. Tycker att du ska ställa krav på din sambo & kan han inte hålla dem så är han inte värd dig..

Gör som dom andra skriver, att lämna honom ett tag & sov hos någon annan om det är möjligt. Då kanske han inser vad han går minste om & att du är mkt värd. Just nu ska ha Älska dig mer än någonsin & absolut inte kolla på andra tjejer. Du bär ju på hans barn, hans blod & det är de mest underbara en familj kan vara med om..

Många kramar till dig.. DU är jätte stark som vågar skriva om dina problem..

Av pilli · 11 år sedan ·
4
Du kanske borde fundera ordentligt på att lämna honom. Man ska inte må dåligt i ett fmrhållande. Det lär inte bli lättare när bebisen kommer. Det är bättre att vara ensam och lycklig än i ett förhållande och olycklig. Om du mår dåligt kommer erat barn känna av detta.
Av skunkfunk · 11 år sedan ·
2

Det låter inte alls bra hans beteende mot dig =( 

Precis som de andra skriver bör tänka på dig själv först och främst.. och hur kommer det att bli när barnet är fött? 

Tror du han kommer att bli snällare och du må bättre? bättre och lämna i tid och må bra =)

Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar