14 jun2015
2
Av lurifaxen · 0 · 354 visningar · gillad 0 gånger

jag blir två

en i kroppen som komer från magen djupet av mig grunden och ytan som är jag blir det så på sätt och vis klonar jag mig och om detta är rätt nu vet jag inte för jag kan göra så här men ska jag?

jag får skriva och vara luddig ett tag så visar sig saningen så småningom. Jag ska få gunnar i kroppen för han vill inte leva utan mig och jag vill ha en man i kroppen

för jag har alltid haft sedan ljuset skapades haft en som pratar med mig som jag kan vända mig till när det är något.sedan jag fick männen att inte göra ett barn om året så har han varit i min kropp tom cruise han kommer och hälsar på snart för jag behöver någon

och vi har snart rett ut vem som är djävulen för många trodde det var det svarta i stefan eller hittler men jag lät hittler vara jag så jag vet bättre.

Nu ska vi bara ta reda på vart han ska ta vägen så länge för man pressar honom på många sätt. men han gör som Michelle och jag säger.

Att jag ska vakna bakvänt varenda morgon jag är så trött på det inget lugn bara oro och negativa känslor. men inget mer men det är tröttsamt att inte känna lugnet i kroppen då är något fel fortfarande som ska redas ut men vad?

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar