01 aug2013
7
Av carro_gbg · 2 · 354 visningar · gillad 1 gånger

inskrivning och VUL

Igår varjag på inskrivining och fick träffa en annan barnmorska än henne vi haft de två senaste gångerna. Hon var trevlig och väldigt gullig, men fr.om. nästa träff blir det vår vanliga. Hon har varit med om hela vår resa, från moa i magen och det förra som slutade i MA.

Tyvärr fanns det ingen tid för VUL förrän nästa vecka på fredag. Det blir 1.5veckas väntan till. BM var väldigt gullig och förstående och det var inga problem att boka in ett VUL. självklart skulle vi få göra det sa hon. Men hur ska vi kunna gå på helspänn och vänta enda till på fredag (9/8)...känns som en evighet tills dess.

Lite symptom:

-  min nässtäppa som jag hade med Moa har jag fått nu, fruktansvärt när jag ska sova.. och nässprayen som hjälper (den enda) otrivin menthol ska man inte använda under graviditet.

- illamående till och från, vissa dagar kan jag itne se mat andra dagar är jag hungrig konstant. Däremot kan jag INTE laga mat, då mår jag helt vansinnigt illa.

- Korta stubinen är inte att leka med, känner mig som en häxa här hemma. Försöker att hålla igen mot Moa vilket resulterar i att Roger få ta de mesta.. stackarn. =(

- Bröst som ömmar till tusen, är ganska lugnt på morgonen, men framåt lunch och fortsatt till kvällen får jag gåshud om man gör vid dem, och ibland ilar det till.. usch så otäckt.

- Ökade flytningar

- trötthet, är trött konstant men har ändå svårt att sova på kvällarna. Någon mer som har det så?

 

Hoppas verkligen att denna lill* vill stanna kvar hos oss, h*n är så välkommen i familjen!

 

 

Kommentarer

Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Men är bra att ni får vänta lite på vul för då har den vuxit till sig och ni kan garanterat se hjärta m.m
Av nadiakarlstrom · 10 år sedan ·
5

Känner igen alla symptomer:) jag ska på vul på tisdag, kul att vi följs åt med alls ganska nära ändå=) det där med tröttheten är samma för mig... kan sova hela dagarna o sen somnar jag inte på kvällarna/nätterna:(

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar