17 aug2012
5
Av Jennifer91 · 6 · 804 visningar · gillad 4 gånger

Ingen har tid för mitt problem...

Jag blir tokig helt jävla galen, jag går med en infektion i underlivet är så jävla rädd att det ska hända mitt barn något eller redan har gjort, jag ringer till gyn och mödravård öööverallt, Neee tyvärr vi har ingen tid, ring tillbaka till din MVC , men så säger dom ring dit och dit vi kan inte skriva ut läkarmedel..
Jag blir förfan bollad med!
Va hos min nya barnmorska igår och berättade och lite så , jag sa även att jag är livrädd att mitt barn kanske inte lever pågrund utav min infektion att ingen tar det på allvar!
Kanske är över känslig men jag är faktiskt rädd..
Det enda hon saa, joo men det är ingen fara den lever, så sa hon ring till en annan privat gyn i varberg dom gör säkert ultraljud och sånt också. Men tror ni att dom hade tid , neeeej ! Hur svårt hade det varit för hon min barnmorska att kolla om det är nått fel och sen kanske bara kolla hjärtljuden eller nått... Det känns som allt är så svårt för dom och någon hjälp de får jag ju då inte heller :(

Kommentarer

Av Nikoba · 11 år sedan ·
5

Vad är det för infektion du har? Svamp?

Av Jennifer91 · 11 år sedan ·
5

Nej alltså en infektion som jag måster gå på medicin, jag har haft det sen jag va 15 och det återkommer hela tiden, det är typ livmodersinfektion :/

Av Nikoba · 11 år sedan ·
5

Hm, okej. Konstigt att de inte tar dig på allvar.
Du får väl helt enkelt kräva att få en undersökning. :)

Av madde70 · 11 år sedan ·
5

Lustigt!Då är det väl antagligen en infektion som inte kan skada barnet .Om du haft det förut så är det väl bara för dom att skriva ut en kur till dig om du när är 100%säker på vad det är och haft det återkommande sen du var 15

Lycka till

Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Väldigt konstig bm som inte tar din oro på allvar! ALLA infektoner i urinvägar och livmoder är något man behöver kolla upp under graviditet. De bör alltid ta prover och skriva ut den medicin som finns. Om du inte får hjälp snart föreslår jag att du åker till närmaste akut eller sjukhus med någon form av jourläkare och tar upp ditt problem och berättar det du just skrivit här- att du inte fått hjälp, att ingen ens vill ta prover och skriva ut din medicin. KRAM och lycka till! (Obs, sjukvården SKA hjälpa dig, du ska inte behöva ringa runt, det är då man kan anmäla dem, har du gått med detta över en vecka är det bara skamligt att du inte fått komma på en akuttid!)

Av Jennifer91 · 11 år sedan ·
5

Ja alltså jag förstår inte, liksom dom har haft tider men som är lite längre fram så säger dom bara "men försök där och där istället denna tiden passar nog inte riktigt dig du behöver snabbare hjälp" men om jag inte får snabbare hjälp då, ge mig tiden bara!
Och sen blir man bara bollad med!
Men jag ska ringa en annan privat gyn på måndag, hoppas dom kan hjälpa till för jag börjar bli trött att gå med denna infektionen och oron!

Tack & kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar