28 okt2008
0
Av lilla-ess · 0 · 680 visningar · gillad 2 gånger

Illamående

Vecka 5+5 idag och illamåendet började ordentligt i förrgår. Eller ordentligt och ordentligt, det kommer och går och är som värst nån timme efter att jag ätit. Mellan varven mår jag också helt bra. Skulle vara sååå glad om det inte blev värre. Med Hugo började det så här och förvärrades fram till v 20 ungefär, slutade helt v 23-24.

Har en hel del huvudvärk också, känner igen den också sen första graviditeten. Däremot hade jag ingen känsla (bubbel, "växtvärk") i magen förra gången, den kommer och går lite nu. Svimningskänsla har jag i alla fall ingen nu!

Vi har berättat för våra bästa kompisar. Min kompis Sara var den första att få veta även den här gången. Första graviditeten berättade jag för henne bara nån timme efter plusset, den här gången kunde jag faktiskt hålla mig i 1½ vecka! Sen har en av min sambos bästa kompisar varit på besök hos oss några dagar och själv listat ut hur det låg till. Får väl se hur länge vi kan hålla oss från att berätta för familjen...

Har förresten tittat i kinesiska kalendern, enligt den 90% sannolikhet att det blir en tjej den här gången, ska bli intressant att se om det stämmer. Självklart spelar det ingen som helst roll vilken sort det blir, jag är bara sååå lycklig över att vi väntar barn igen!!!

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar