19 jul2014
7
Av pinknails · 0 · 334 visningar · gillad 2 gånger

Illa, illa, jag mår illa..

Börjar dagens inlägg med en liten textrad från Magnus Uggla "illa, illa, jag mår iiiilla".. URK! Ja, jag mår fan illa. Det började igår kväll, jag och grannen ( T ) var till en kompis ( S ) och hälsade på, surrade och drack en skvätt kaffe. Väldigt trevligt, M, en annan kompis var där ett tag med men han for efter en stund, han skulle till nån och dricka några öl.

Till poängen, igår kväll, ca 30 minuter efter att jag kom hem började jag må illa och kunde inte ens rapa. Gick och la mig då klockan ändå var så sent, men det verkade inte hjälpa det heller. Efter ca 50 minuter somnade jag. Sovit till och från i natt, drömt saker som att BF inte stämmer med det jag har räknat ut och så vidare. Men va fan gör de då egentligen? När vi väl gör UL så blir det väl mer säkert bestämt. Eller har jag fattat fel?

Morgonen har gått bra, fick lov att äta stadigare frukost för jag har ingen lunch idag på jobbet, blev blodpudding, bacon och lingonsylt. Ingen hit, det gör jag fan inte om!

Gick inte lång stund förrän jag började må illa igen. SUCK!! Fick kräkas lite men jag mår fortfarande illa :( Hoppas verkligen att det går över snart för om ett tag ska jag åka på jobbet och jag har verkligen inte tid att må illa. Speciellt inte då jag inte vill berätta för någon än..

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar