27 apr2013
5
Av maddeN92 · 10 · 725 visningar · gillad 0 gånger

Idag brast det!...

Som jag skrev igår så börjar det bli för mkt med min svärmor, och idag brast de då hon inte var hemma...

 

morgonen började med som vanligt att det skulle bankas och hålla på med allt när jag och killen ligger och sover.,, WHO fick sova till halv 9 iaf... Och sen dess har mitt humör inte varit på topp...

Var nyss på Ica med killen och handlade och som vanligt ska vi behöva tänka på hans mamma för att hon inte ska bli sur. Så dubbelt med mat fick vi handla och det känns som pengarna går åt alla håll för oss !! Dess utom så är hon inte ens hemma idag men ändå så ska vi behöva handla så att de räcker åt henne med... Så idag när vi kom hem från affären så brast det för mig. gick in på rummet och grina! jag börjar blir så less på att tänka på andra jämt inklusive oss !! men som tur är så har jag finaste killen som håller med mig och tröstar mig!

 

 

  Som igår då jag och killen hade ätit sån där färdiglagad lassange och inte hade sparat något åt henne tills hon kom hem. det första hon började tjata om till killen var att vi inte hade sparat åt henne.. Ändå så hade hon varit ute på restaurang och ätit!!!

 

  Hur fan ska människan klara sig då vi flyttar till eget i juli!? Vi kan inte vara hemma och laga hennes mat varje dag, och ska vi aldrig få mysa till de för oss själva någon gång utan att tänka på henne!? 

 

// gravid och less brud!

Kommentarer

Av saraarkbark · 11 år sedan ·
5
Fy va jobbigt. Jag bodde också med min kille och hans mamma nær jag var tonåring.. Inte kul! Men hon dær låter riktigt jobbig!
Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5

det är inte det roligaste jag gjort direkt ;)
och som gravid så behöver jag vårt egna ställe och inte 12 kvadratmeter att bo på ;) det är de ända stället vi har där vi kan vara för oss själva !

Oh ja, jobbigt är det !

Av lifa · 11 år sedan ·
5

låter jobbigt vi bodde hos sambons pappa innan, hade dock turen att han e störtskön gubbe haha, vi såg till att han åt ordentligt, då han annars levde på mackor >< bodde hos min mamma innan o de va jätte jobbigt mest för att hennes nya gubbe inte tyckte vi skulle leva på mamma fast vi köpte hem häften av all mat samt att jag betalade mamma 2000 i bensin varje månad. men de dög inte för honom. dock så hade jag o mamma precis fått tillbaka kontakten mellan oss. den blev sabbad igen då vi inte stod ut me hennes nya gubbe. så då blev de flytta till svärfar, nu har vi eget o de e skönt :) så hoppas att de går fort till 1juli för er :)

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5

ja det är inte lätt! men det är bara till att stå ut ^^  Hoppas innerligt att det går fort !
 

Nu när hon kom hem så började hon tjata direkt. jag stod å kokade ris och sen så påpekade hon hur jag gjorde." du ska ju inte göra så utan så för så har jag aldrig gjort " och massa sånt. DET ÄR FAN JAG SOM LAGAR MATEN OCH JAG GÖR PÅ MITT SÄTT"!!

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Och sen står hon och röker vid spisen där maten är.....
Av lifa · 11 år sedan ·
5

mysigt, jag blir oxå irriterad när folk säger att så gör inte jag så du gör fel... jag brukar va lite elak tillbaka o säga att dem inte behöver äta maten om den inte duger >< sambons pappa klagade aldrig o han petade bort de han inte gillade så han stod man ut med :) o röka när man lagar mat e la o ta i de e juh inte vintyer ute längre, sambon får gå ut o röka. ingen respet annars juh

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Ja jag tkr allt är så jäkla respektlöst! Har knappt pratar mer varandra ordentligt på flera dagar nu jag och min svärmor. Och hon är fortfarande tjurig...jag herre Gud...om de bara kunde bli juli nu!
Av lifa · 11 år sedan ·
5

förstår dig, jag har aldrig träffat sambons mamma, jag fick aldrig chansen innan hon gick bort 11/11-11 men sambon säger att hon o jag skulle ha gillat varandra, hon hade jätte mycket planer om resturangbesök inför att få träffa mig första gången o hon tjatade om barnbarn o nu e juh knodden i magen synd bara att hon blev dålig, den enda vuxna människa jag ej kommer överrens med e min egna mamma o mina systrar i längre perioder o ej mammas gubbar hon haft efter brosans pappa, men vi får hoppas de går fort, jag vill oxå ha juli mest för att jag fyller år då  :D  man kan juh hoppas på att man får nå skaj till bebisen :)

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Tråkigt att du inte hunnit träffa henne :/ Jag tror säkert att vi kommer bättre överens sen när vi flyttar och inte bor i samma hushåll längre. Har ju kommit bra överens innan. Så jag hoppas det blir bättre sen! Haha jaså?:) ja men sen kan de gärna få bli augusti oxå;)
Av lifa · 10 år sedan ·
5

jo kan förstå de jag kommer bättre överrens med min familj över huvudtaget sedan vi har egen bostad, alla e inte på varandra hela tiden, skönt.    jo absolut de får de verkligen bli helst imorron vill jag ha augusti:D

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar