16 jun2012
5
Av Ninen87 · 0 · 473 visningar · gillad 0 gånger

I made it =)

I måndags var jag väldigt nervös.. möte med chefen var bokat så det fanns ingen återvändo!!

Oroade mig som bara sjutton och för första gången sen jag blev gravid ville jag bara kräkas =P Inte pga bebis utan för att jag var så himla nervös över att berätta... Sagt och gjort så lyckades jag i alla fall kläcka ur mig att jag var gravid.. chefen erkände att han inte var förvånad samt att han misstänkt att det kunde vara något sånt när jag sagt att jag ville boka att möte med honom ! Han sa grattis och att han var lättade över att mötet gällde detta och att jag inte skulle säga upp mig =P

Hur som.. när jag berättat så mådde jag så himla mycket bättre.. känndes som jag vägde typ 50 kg mindre!! Jag hade verkligen oroat mig över att berätta men såhär i efterhand så känns det lite som att jag gjorde "en höna av en fjäder".. Kollegorna fick reda på det på vårast APT i onsdags så nu är alla som måsyer informeras informerade =)=) *lättad* Eller ja, sambons chef och kollegor vet ännu inget men den bördan att berätta för dom slipper ju jag stå för !!

I övrigt så känns allt toppen.. jag mår fortfarande som en prinsessa!! Det enda problemet jag har är att jag har en sån ångest över en massa saker.. .

Vi försöker hitta ett större boende då jag skulle vilja flytta innan bebis kommer.. Jag undrar över när man ska börja köpa saker till bebis.. ? Trots att det är lååång tid kvar tills den lilla kommer känner jag sån stress över att jag attjag ännu inte köpt något trots att jag VET att det ännu är tidigt och jag inte borde känna press över det.. Jag oroar mig redan för att bebis inte ska tycka om mig och sin pappa.. Jag oroar mig för hur vi ska klara föräldrararollen.. Massa saker snurrar sunt i huvudet.. blir helt yr =P Sambon försöker lugna mig och ger mig bra stöd men trots detta fladdrar jag ofta iväg i tankarna!

Nästa helg det midsommar.. så då blir det till att åka till Dalarna! Skönt att kommma bort lite! Den 2:a juli är det dags för RUL... =)=)=) Jag längtar som bara sjutton!! Ska bli så mysigt att se det lilla livet igen!! Men, men... nu blev det ett långt inlägg!! Trevlig helg till alla!!

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar