11 maj2012
4
Av qarin · 1 · 548 visningar · gillad 2 gånger

I helgen kommer den, hoppas jag!

Ja i helgen är det dags för mensen att komma... Har ju haft lite konstiga symptom med illamående o yrsel men jag tror och hoppas verkligen att det bara är kroppen som inbillar sig! Hade ju ett ryck av bebislängtan men har funderat mer ordentligt och när jag ser på min underbara lilla dotter så vill jag verkligen vänta lite till. Vill att hon ska få vara helt i fokus och slippa få en konkurrent redan, har väl blivit lite skrämd när man läst om pseudotvillingar och hur svårt det kan va för det äldre syskonet... Och att det tydligen finns mycket större risk för bebis o mamma om man blir gravid igen så tidigt, forskningen visar tydligen på att det är större risker för komplikationer och det känns ju onödigt att chansa. Klart att det finns massa exempel på att det funkar jättebra men jag vill inte riskera något, vill ju i alla fall försöka ge henne en så bra start som möjligt!

Fast, är det så att hon skulle få ett syskon redan så vet jag att vi kommer göra allt för att de båda ska må bra och att vi kommer att få det att funka! Förr eller senare vill jag ju att hon ska få ett syskon, och då måste hon ju dela med sig lite av mamma o pappa, men vi väntar lite till, låter lillan va helt i centrum! :) Hon är så mysig nu, börjar prata mer o mer, ropar mamma och pekar o säger titta o förstår en massa ord! Bara 8 mån o ett geni redan! :-P

Jaja, i helgen får vi väl svaret antar jag! Det blir bra hur det än blir!

Kommentarer

Av minbaby · 11 år sedan ·
5

vi har samma längtan och samma orsak varför vi väntar lite till! var meningen att vi skulle starta bebisverkstaden nu i maj men väntar till efter sommaren =) kanske vi får vara gravid tillsammans sen efter en liten tid =)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar