10 feb2019
3
Av Juliet Bridell · 3 · 112 visningar · gillad 2 gånger

Hur ska jag göra?

Jag går i tankar hur jag ska ha det för antingen blir jag barn och riktigt hel rakt igenom eller så gör jag som moder jord vill och stannar i kroppen och får bislim i själ och kropp. då blir hans ande hel men inte med själen det blir inte jag heller. så det går fram och tillbaka ska jag orka eller ska jag börja om helt från början och ta hand om alla i min nya kropp mor säger att andarna gör det och bislim oh jag tar hand om dom vuxna och det blir bäst så men jag har så svårt att tänka mig hel i kroppen den är ju kollappsad. jag får låta det gå en tid sedan kommer nog svaret till mig. för nu väger det åt båda hållen.

Kommentarer

Av Juliet Bridell · 6 månader sedan ·
3

Nu har jag bestämt mig jag stannar med barnen i kroppen tills det gått 10 år som det var sagt och jag kämpar på och hjälper alla vuxna till bättre liv och det i tre år sedan föder jag barnen och går ned i barnet som är en enäggstvilling så det blir jättebra då gör jag två flugor på smällen. hjälper alla människorna till rätta och blir barn och börjar om det blir jättebra det. Så Bislim kommer nästa vecka och vi flyttar ut till Marbäck i det hus jag låtit bygga. och min dotter kommer också.

Av Juliet Bridell · 6 månader sedan ·
3
Jag har fått veta att jag blir ihop med Bislim i morgon och vi jobbar fram hur man älskar till alla människor på 4.5 månader. Så vi kommer bli barn den 27 onde juli då har jag gått 40 veckor med alla hormoner i kroppen så då föder jag naturligt och vi går in i kropparna på oss Bislim med hela kroppen och jag med medvetandet från kroppen den har en reserv medvetande som det har aktiv när detta gått ner i barnet.
Av Juliet Bridell · 6 månader sedan ·
3

Nu har jag blivit låst och iochmed det kommer jag bli barn på natten till fredag. så då kommer jag vara lika tyst som nu och kroppen kommer få utrymme att tänka så jag i barnet kommer lära mig att tänka och det gör alla med mig. så vi blir visare och alla har lovat mig börja om och vara ärliga.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar