08 feb2013
5
Av maddeN92 · 2 · 360 visningar · gillad 0 gånger

helg igen....

Nu har jag kommit till den perioden då allt bara känns tråkigt! inga vänner att umgås med, inget att göra om dagarna och fattig som en lus! vad ska man göra när man kommer till en helt ny stad? har bott här sen typ september och har fortfarande knappt lärt känna några nytt folk (förutom min pojkväns kompisar som jag inte har något gemensamt med allts). börjar bli så trött på att bara sitta och glo på samma ställe hela dagarna! känns som jag snart börjar klättra på väggarna här hemma!  Känner att jag är riktigt irriterad på de mesta om dagarna. Börjar nästan tycka syd om min pojkvän som får stå ut me mitt humör varje dag! xD Inte ens så man ser fram emot helgerna längre  för att man vet hur den kommer se ut. Nej herregud, vad gör man ?? 

Dålgit med jobb i denna stad plus att jag är gravid så det är tydligen svårare att få ett arbete då? , men jag hoppas innerligt att soc kommer kunna hjälpa oss med lite pengar så att man kan åtminstånde Leva lita och kunna bo i eget ! Börjar känna mig i vägen här "hemma" med efter som vi bor hemma hos min killes mamma. och tyvärr så börjar jag känna hur min svärmor börjar gå mig på nerverna. vissa dagar vill jag knappt se henne.... känns så jäkla dumt att säga så men de är så jag känner. ibland vill man bara ta bilen och dra iväg upp till dalarna med Killen där mina föräldrar bor. jag hoppas verkligen att vi kommer kunna dra dit snart för ett tag! 

 

nehej nu blev jag långrandig ! xD Hoppas ni alla får en bra helg i alla fall!:) 

Kommentarer

Av Gixxermommy · 11 år sedan ·
4

Du kommer säkert träffa många nya mammor när du får gå i föräldrar grupp, det är ett naturligt sätt att träffa andra i samma situation.

Tråkigt att det skall vara så svårt att hitta nya vänner när man flyttar till nytt ställe, men det kommer lösa sig. Hoppas du får en underbar helg!!

 

 

 

Av maddeN92 · 11 år sedan ·
5
Ja jag hoppas att jag gör de:) längtar tills man får komma iväg på föräldragrupp eller vad de nu heter haha :) De gör de nog tillslut! Tack :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar