12 dec2015
4
Av Nealinne · 4 · 415 visningar · gillad 6 gånger

Graviditetssymptom?

Hejsan alla mammor och blivande mammor. Jag skriver hit för att jag ej har råd förrän om 2 dagar till att köpa något test och därför kanske det vore lite kul att dela upplevelser med er så jag fram till dess kan leka med tanken på om jag är gravid eller inte.

De symptomen jag upplevt hittills är:

Mensvärk (minus mens)

Huvudvärk

Trötthet (sov från 24 på natten till 16 på dagen/kvällen)

Märkligt sug efter tomater

Varm som in i..... Kan inte alls sova på natten om inte fönstret är vidöppet. Och det är vinter och isoleringen i huset är inte den bästa.

Igår började jag gråta åt absolut ingenting

Resterande symptom jag "upplevt" är jag säker på att de är inbillade. Angående utebliven mens skulle jag ha fått mens denna veckan (osäker på exakt dag) och veckan är snart slut.

Så vad tror ni? Och hur tidigt upplevde ni symptom? Vad var symptomen?

Kommentarer

Av juliet · 8 år sedan ·
3

Hej ! det jag tänker direkt gravid med tygghet i ryggen när du beskriver det. så grattis och lycka till och välkommen på bli mamma hoppas du vill skriva dagbok det är roligt att följa er olika människor i dagboken.

/ Juliet

Av Liiaaa90 · 8 år sedan ·
4
Kan ju absolut va tecken på att du är gravid, men ta ett test först för att bli helt säker.:)
Av Nealinne · 8 år sedan ·
4

Ja man får ju lite den där känslan att "den här gången gäller det", samtidigt som man vet att hjärnan ofta är kapabel till att lura sig själv. Har ej planerat graviditet men skulle ändp bli mycket glad om det visade sig vara något

Av Stolt mamma · 8 år sedan ·
1

Det är så olika när man börjar känna av att man är gravid, men ta ett test om du är osäker. Eller så kan du ju vänta, och se om mensen bara är sen.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar