08 jun2014
4
Av smexpotatismos · 13 · 1038 visningar · gillad 3 gånger

gravid?

Nu är mensen sen med 4 dagar! Ska köpa test imorgon så får vi se! Har panik kan inte sova om nätterna och tankarna bara snurrar! Det här är verkligen inte rätt tidpunkt då jag och sambon nu för 3 veckor sedan gått isär! Dessutom var jag så dum och hamnade i säng med en annan kille oskyddat! Var noga med att dom var tvungna att dra ut den innan!! Men risken finns ju alltid ändå det vet jag! Men hur stor är den egentligen? Så kortfattat är jag gravid så har jag ingen aning vem som är pappan! Exet eller den andre killen! Samtidigt kan jag inte äns tänka på en abort! Det gör så ont i mig att det nästan är de ända val jag har! Kan ju bara tänka mig vilket liv det kommer bli annars! Och inte på tal om vad exet hela släkt kommer tycka och tänka "högt" kommer få höra både det ena och andra! Ligger och bara ber att mensen ska dyka upp snart! Men tvivlar på det då jag mår väldigt illa och ursäkta infon men har groteskt mycket flytningar! Jag är så kluven vet inte alls vad jag ska göra

Kommentarer

Av sunnyshinee · 9 år sedan ·
3

Oopps jobbigt situation :/ jag lider med dig!

Men kan säga så mycket som att jag hade extremt mycket flytningar istället för mens och det visade sig direkt jag stoppade ner testet i urinet att jag var gravid.. Så gör ett test fortast möjligast tycker jag :) lycka till.

Av smexpotatismos · 9 år sedan ·
4
Tacksam för svar jag hoppas på ett stort jäkla negativt, skulle vara så mycket enklare då men känner nästan på mig att det inte kommer bli så! Känner mig ganska gravid !
Av Meduzzza · 9 år sedan ·
5
Har du koll på din mens och ägglossning kanske du kan räkna ut vem som är pappan ändå? Annars har du egentligen inte gjort nått fel ju, du hade sex med en annan kille efter att du o ditt ex gjort slut. Sen att du oturligt nog kanske blivit gravid är du ju inte själv om då.. Killen visste ju också att han inte skyddade sig. Eftersom du själv hoppas på ett negtivt test så gör jag det med!
Av smexpotatismos · 9 år sedan ·
4
Jag plockade ut min p-staven för 2 månader sedan så äggstanningen kan ju vara helt rubbad! Problemet är att det endast är 3 dagar mellan det att jag låg med exet och den här andra killen! Dum som man är så är det ju jätte spännande att hamna i sängen efter att man gjort Slut av nån anledning! Och eftersom att spermier kan leva ett par dagar i dig så kan det vara vem som av dom! :/
Av Meduzzza · 9 år sedan ·
5
Ja om det va så tätt så kan det ju verkligen vara vem som... Dilemma!! Gör test och utgå från det.
Av MammaTillWilde · 9 år sedan ·
4
Hoppas det blir som du vill!! håller tummarna för dig tjejen! ! :)
Av sunnyshinee · 9 år sedan ·
3

Som jag skrev, gör ett test så fort som möjligt!!

Av Pumba2012 · 9 år sedan ·
5
Hoppas du få ditt minus! :)
Av smexpotatismos · 9 år sedan ·
4
Gjorde nyss ett test och det var negativt en riktig lättnad även om jag gärna vill ha ett syskon till lilltjejen men vill veta vem pappan är då och gärna ha ett stabilt och bra förhållande :)
Av Meduzzza · 9 år sedan ·
5
Ååå va skönt!! Syskon kan du skaffa sen när allt är lite mer stabilt :-)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar