03 okt2013
4
Av Lina82 · 5 · 497 visningar · gillad 5 gånger

Godmorgon:) Tvillingar här!

Hej alla och godmorgon på er!

Önskar att komma i kontakt med lite fler tjejer som är gravida med tvillingar. Hur mår ni? Hur har er graviditet varit? Hur funderar ni inför förlossningen? Får ni gå på många kontoller osv?

Själv fick vi reda på att vi skulle ha tvillingar i måndags och vi blev chockade men glada, vi hade lite på känn att det var tvillingar då vi hade en dotter sen innan och jag visste hur det vara att va gravid. Men denna kändes konstig på något sätt. Magen blev stor snabbt, ständigt illamående och 4-8 kräkningar per dag, samt foster rörelser tidigt.

Nu när beskedet har kommit är vardagen lite i kaos, vi måste flytta til större och tankarna går till förlossningen då tvilling graviditet är riskfyllt. Men jag hoppas på en naturlig förlossning och att den är lika lätt som med min dotter.

Mina är mycket troligt två äggstvillningar dock så kunde man inte se skilljeväggen så tydligt men att barnen har var sin moderkaka.

Hoppas ni får en bra dag!

Kommentarer

Av Suadaagron · 10 år sedan ·
5

Häftigt med tvillingar :) lycka till :)

Av tigerlilyn · 10 år sedan ·
5

Wow! Jag skulle också vilja ha tvillingar! Grattis!

Av sotemmie · 10 år sedan ·
5
Underbart med tvillingar :D, grattis o lycka till med allt?. Kramar
Av sotemmie · 10 år sedan ·
5
Underbart med tvillingar :D, grattis o lycka till med allt?. Kramar
Av Smurfan90 · 10 år sedan ·
5

grattis till tvillingarna :) jag har tvillingar som är 14 månader nu :) om du har frågor om något så kan du skriva till mig :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar