20 nov2012
4
Av Bettli · 2 · 354 visningar · gillad 0 gånger

Godkänd på tentan

F*n så skönt. Jag klarade första tentan =) Jag klarade av att jobba 80%, jobba med PartyLite och plugga heltid och ha familjelivet och graviditen. Känns såååå skönt. Var nojig ett tag att jag inte skulle klara av tentan. Men jag var långt över godkänd gränsen, så det känns helt underbart.

Annars så blev det ingen gravidmassage för min del då jag vakna upp med en förkylning och känner att det är något som ligger i kroppen. Så hon som skulle utföra massagen rekommenderade ombokning, så det blir den 11:e December istället. Försöker kurera mig nu ikväll då jag har labb i skolan i morgon. Så måste ta mig upp och åka till Falun. Men vill inte missa labben, så hoppas på att jag inte är sämre.

Det var en bra dag på jobbet med, nu är de bara 4 arbetspass, sen är det tack och hej för min del på ett tag =) Känns så skönt. Fast kommer ju sakna mina kollegor. Fast kommer umgås ändå =)

Nej, ska försöka plugga lite nu, innan jag tar mig till sängen.

Kram världen <3

Kommentarer

Av Maria90 · 11 år sedan ·
5
Grattis att du klara tentan :-) gravid massage hur går det till för man kan väl inte ligga på magen?
Av Bettli · 11 år sedan ·
4
Tack :) De anpassar gravidmassagen lite efter hur långt gången man är och hur man vill ha det. Men det finns speciella bänkar med hål för magen. Fast det Jag valt är en mer anpassad stol så det blir rygg, nacke, axlar, ben och fötter som jag kommer få massage på. Sen kan man typ välja som fokus på magen. Fast det kände jag att den mår jag själv :p

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar