22 aug2014
3
Av Fejli · 0 · 290 visningar · gillad 3 gånger

Gekås och liten uppdatering

Hjälp vad länge sen jag skrev här :-)

RUL gick superbra! Fick vet att det är en lten tjej!! <3
 

Jag mår mycket bättre nu med allting. Längtar så mycket efter min llla flicka!

Mitt ex har inte hört av sig någonting sen kvällen då dom båda ringde mig när dom var fulla. Och han verkar fortfarande väldigt bestämd på den fronten. Jag träffar hans mamma lite då och då, hon kommer bli en jättebra farmor!

Exet och hans tjej spontangifte sig för snart två veckor sen. Det var lite jobbigt att höra men jag känner bara mer och mer att jag inte bryr mig om honom.

Jag är orolig över relationen som han kommer ha till vår dotter. Är rädd att han inte kommer vilja ha någon kontakt med henne, men samtidigt är jag rädd att han kommer vija det och att hans tjej inte kommer acceptera det och vara en elak styvmamma eller få honom att vilja ta avstånd... Många tankar över hur det kommer att bli! Jag hoppas att det kommer bli så bra det kan bli, vill att hon skall ha båda sina föräldrar i sitt liv!

Jag är förväntansfull över livet som mamma men samtidigt lite rädd!


På tisdag åker jag til Gekås, som jag längtat etfer det! Skal bli så jäkla kul!
Vi kämpade tt tag med att bli graid, och gissa om jag satt och fantiserade om att få åka till gekås och soppa bebisprylar, och nu ska jag äntligen ge mig iväg! :-)

Har ni några tips på vad jag skall köpa? Vad hade ni inte klarat er utan?

Ursäkta att texten saknar bokstäver och lite felstavningar här och var, men texten försvinner ord för ord när man raderar och ska skriva rätt :-/





 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar