04 sep2012
5
Av madde70 · 3 · 787 visningar · gillad 2 gånger

Gammal mamma...

Jag fick första barnet när jag var 30 år.Hade fått många år innan om jag hade kunnat,men efter att försökt i många år med provrörsbefrutktning som inte lyckades för jag hade för dålig kvalite på äggen och utomkvedshavandeskap som gjort så jag bara har en äggledare kvar så sitter jag här nu med fem barn:)I min journal så står det när jag blev gravid med första barnet att"blev gravid mot alla odds:)Och sen har det bara rullat in barn.När jag tänker 12 år tillbaka så skit jag mådde:(Min systetr fick barn när jag hade det som jobbigaste.Jag slutade umngås med henne direkt jag fick reda på att hon var gravid.Det var för jobbigt psykiskt för mig att se hennes glädje över det kommande barnet(så elak jag var)Vet att jag ringde runt till olika adoptionsbyråar där jag fick veta att man var tvungen att vara gift för att få adoptera.Vi var ju inte gifta så när min fd kom hem från jobbet så sa jag att nu skall vi gifta oss så vi gifte oss alldeles strax efter borgeligt:)Fyfan vilken jobbig period det var när man hade sådan barnlängtan och ändå inte kunna få barn:(Nu räcker det nästan att någon tittar på mig så blir jag gravid;)Trots min höga ålder så blev jag gravid på första försöket med Riwer..

Ointressant inlägg kanske men jag känner mog bara så lyckligt att det blivit som det blivit 5 underbara barn:)

Kommentarer

Av Olofsson579 · 11 år sedan ·
5
Grattis ;) Inte alls ointressant man skriver det man önska i sin dag bok :) Jag blev oxå arg och ledsen på min syster, jag var gravid men min sambo ville inte ha barnet, min lilla syster blev gravid 17 år var hon då, och alla bara accepterade Villket för mig fick att må ännu sämre. Man reagerar som man gör och tycker ibland att det är skit att andra har bättre vind i seglet än sig själv , man får reagera och må dåligt. Har ett kompis par som gör ivf försök och under dem åren de har prövat har jag fått två barn, jag vet att dem tycker det är jobbigt att träffa oss och jag ger dem den tiden dom behöver.
Av amandasmamma80 · 11 år sedan ·
3

grattis =) jag är ingen pur ung mamma heller. Jag skulle fylla trettio när jag fick min tös och nu är jag gravid i gen och är 32 kommer vara 33 när jag får nästa barn. Måste ändå säga att det är bra att man väntar. Jag har hunnit leva livet lite och sen har man jobbat i några år med så man har ju arb upp sin mamma pening tex. näää jag ser bara fördelar med att vara lite äldre =)

Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Ibland tar det tid för naturen att göra det man vill. :-) Vissa får tidigt, andra sent. Skönt att du fick alla dina barn iaf, bättre sent än aldrig? ;-) 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar