10 maj2015
5
Av sparris · 2 · 524 visningar · gillad 4 gånger

Fosterrörelser

Har sedan 4 dagar tillbaka börjat misstänka att jag känner bebisen i magen och idag fick både jag och sambon det bekräftat. Med sonen kände jag först runt vecka 16-17 och då var det som små kickar liksom men den här lilla liksom glider och byter sida på magen. Det blir helt spänt där lillen rör sig och det syntes så tydligt på magen. Det är bara någon gång om dagen just nu så jag hoppas det blir mer sprattel när denna vecka passerat. Sista veckan på första trimestern och på söndag går vi in i vecka 15. Magen är fortfarande inte så stor och jag har bara lyckats gå upp 1 kg på det jag tappat men så länge bebis mår bra är mamma nöjd :)

Kommentarer

Av sun69shine · 8 år sedan ·
7
Har de senaste veckorna Kännt av samma som dig som en bulle som trycker ut man känner tydligt när bebis ligger thöger eller i mitten typ :) men nu de ses ste tre dagarna har jag Kännt fladder oxå. Längtar tills rul!! :) 14+1 idag
Av sparris · 8 år sedan ·
5
Åh vad härligt, ja jag ska på Rul 18e juni och är jätte nyfiken. :) Nu börjar det liksom sjunka in att jag ska bli två barnsmamma ;)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar