06 sep2013
5
Av MadameDeNoir · 3 · 493 visningar · gillad 2 gånger

Första spyan ..

Fredag förmiddag 6 September 2013 , v. 7 (6+5)

Idag kom första spyan ! Jag mådde panik-illa när jag vaknade , men det avtog när jag druckit lite saft och tagit på mig mina åksjukearmband. Sen satt jag i soffan och virkade i godan ro , och helt plötsligt kände jag att jag måste spy. Jag mådde inte illa , jag var bara tvungen att spy , så jag gick till toan och gorde det jag skulle , sen var det bra XD  Brösten är nu så ömma så jag kan snart inte sova utan bh .. Det hysteriska ätandet och drickandet har börjat avta lite , likaså suget efter allt möjligt. Jag har försökt få tag på mvc , men det är totalt omöjligt !! Varje gång jag ringer kommer telefonsvaret som säger "Det är många som ringer just nu , var vänlig återkom senare" och så håller det på telefontiden ut , så jag får verkligen inte tag på dom så jag kan få komma på inskrivning. Men än är det ju ingen panik så jag stressar inte över det ^^ Nu ska jag försöka äta lite , får väl se om jag får behålla det eller om det blir en heldag av illamående och kräkningar .. Hoppas inte ..

Och just ja !!   17,1% av min graviditet är avklarad <3

Kommentarer

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

Finns det bara en MVC där du bor? Annars skulle jag kontakta någon annan, har de inte ens  möjlighet att man kan lämna nummer för uppringning? Själv mailade jag min bm och bokade inskrivning, men hon var å andra sidan privat. Lycka till nu!

Av jvsm · 10 år sedan ·
5

ps, ha några kex och bubbelvatten nära till hands, salta kex, mariekex och loka naturell var min räddning, tog bort 99% av mitt illamående. Kanske inte funkar för dig men kan vara värt att prova. :-) 

Av MadameDeNoir · 10 år sedan ·
5

Ja , Ludvika är så litet så det finns bara en mvc , så det är bara att ringa på ! Ok , ja det kan ju vara värt ett försök iaf !!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar