09 maj2013
4
Av smexpotatismos · 2 · 262 visningar · gillad 1 gånger

Föräldrakursen

Var på första föräldrakursen i går, det var jätte kul att få träffa andra som också ska få barn snart. Jag fick hoppa in i den gruppen nyligen då min barnmorska i flen inte hjälpt mig med att komma in i en föräldragrupp, träffade en bm när jag var på tillväxtultraljud i katrineholm som berättade att hon höll i föräldragrupp och att jag kunde hoppa in där, dock var det bara två träffar kvar, men eftersom att jag är i v 39 nu så gör det inte så mycket!! Dom andra i gruppen var beräknade i november så dom hade ett tag kvar ändå, jag fick ju lite extra uppmärksamhet eftersom att jag är så nära, vilket jag faktiskt njöt av ... Vi pratade om förlossningen, smärtlindring osv igår, nästa möte är nu på tisdag och då ska vi prata om amning. Efter det har jag bara 6 dagar kvar till bf, jätte spännande. , äntligen börjar det verkligen närma sig :)

Kommentarer

Av jvsm · 10 år sedan ·
5
Vad ligt att din bm inte fått in dig på enkurs. Vi var bara på två av fyra av träffarna här, men det räckte - smärtlindring, förlossningsskedet (de olika faserna), andning och avslappning. Kändes som det viktigaste. Tur att man har nära till andra orter i Sörmland så du kunde gå i Kholm ist. :-)
Av smexpotatismos · 10 år sedan ·
4
Ja väldigt tråkigt, men nu löste det sig ändå som tur va hihi jo sålänge man får den information man vill ha. Det hade bara vart en träff innan den jag gick på nu, känner att det räcker med dom här två så vet jag vad jag vill! Ja skönt att man fick hjälp här iaf :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar