24 maj2015
2
Av Julieaette · 0 · 310 visningar · gillad 3 gånger

Det jag väntar är större än jag kan ta in

Det är makalöst hur saker och ting löser sig, jag går från ingenting till allting på en gång både Nila och Tom i samma kropp och båda älskar jag gränslöst så jag kommer få spader. Jag har hört det i en sång Nila skrivit till mig på engelska han har skrivit massor och det är så han förmedlar sig alla kommer väl ihåg låten words not come izy det är han som skrivit den men Tom har lättare att hitta orden så dom kommer inte vara tysta.

i morse var jag 2,5 år i språket och berättade för mig själv att jag i kroppen inte kommer prata förrän då för då har alla tankar samlat sig dom kommer från 7 kroppar jag hittade grunden av mig nu när allt var på väg åt fanders.

Det var som jag misstänkte när jag var liten att kraften liv kommer ta över om den är hotad för den är starkast många har trott det är kärleken men det är det inte det visste jag redan som liten.

Det hade jag i mig för jag har levt så himla mycket längre än er för dom som tycker det är intressant med liv och uppkomsten av den så är jag tre miljader trehundra fetio ljusår äldre än alla andra så det är inte konstigt man gör precis allt när livet är hotat och det har många utnyttjat.

Det blir stopp på det sedan det ska vi ordna till det vet några vi får se om det blir så alla får reda på det eller hur det kommer gå till väga där brister min kappasitet den blir bättre i nästa liv ni vet den låten hon finns överallt av stiftelsen. så det betyder vi når ut överallt förstår jag nu. det blir bra.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar