01 jul2012
5
Av maddan · 0 · 430 visningar · gillad 0 gånger

Dags för litet dagboks inlägg

 

Är i v 25+6 nu känns härligt,snart bara 3 månader kvar... Känns bra att det är under 100 dagar kvar även om det är en bra bit kvar :) Längtar såå tills lilla tösen min kommer ut till oss...

Just nu ligger jag med en ur gossig kattunge på bröstet och vildingen i magen ligger å sparkar. Livet känns gött just nu. Har precis haft 2 veckor semester också, imorgon börjar arbetet igen..

Först midsommar veckan och segling ut till en jätte mysig ö ute i skärgården. Där var vi ett gäng och åt tillsammans, spelade spel, några bastade. Å tur med vädret... Sen andra veckan bar det av till värmland å svärmor å svärfar i 2 dgr, 2 sköna lugna dagar. Sedan bar det av ner till göteborg och liseberg. Barnen tyckte det var roligt men de var lite sega på att åka tyckte jag :) Därefter tog vi vägen över skåne, förbi Ystad och smygehuk, där jag har semestrat mycket som liten. Sen åkte vi bron över till Danmark mot Legoland :) Jag har aldrig varit där men det var en riktig upplevelse! Mycket att åka för små barn, det är lite ovanligt, men detta rekommenderas!!

Tack för idag lilla dagboken :)

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar