21 okt2010
5
Av wuwwuw · 4 · 531 visningar · gillad 3 gånger

dagen då min dotter föddes :)

det blev konstigt med min förra text man kommer in på någon annans sida då :S dså får försöka skriva om min förlossningsberättelse.

Den 25 september började det komma lite blodblandade flytningar (slemproppen antar jag) och jag hade lite mensvärk. Jag sa till min pojkvän att snart kanske det är på g. Jag packade min väska och åkte hem till honom, på kvällen började jag få lite värkar fast dom kom oregelbundet och det var lång tid emellan, på natten började det komma lite oftare var 20 min ungefär,

På morgonen den 26 började dom komma ännu tättare med 12-10 min mellan rum ungefär, vi gick upp och åt frukost och sen så låg vi och kollade på film, sen någon gång på eftermiddagen kom dom med 7-8 min, så min pojkväns mamma ringde och frågade förlossningen när dom tckte vi skulle åka in, dom sa att vi skulle vänta tills det kom med 5 min. vi har ca en timme resa  till förlossningen. jag ringde min mamma och sa att det säkert var på g snart, så min låtsas pappa kom och hämtade mig och killen. Under kvällen/natten så mätte vi värkarna och dom började komma allt tättare vid 23 tiden kom dom med 5 min mellanrum så vi satte oss i bilen för att åka in till förlossningen. På väg dit kom mina värkar ännu tättare med 3 min mellanrum när vi kom fram. JAg kom in på ett rum och fick såna där bans på magen som mäter hjärtljud och värkarna, låg där i en halvtimme ungefär sen fick jag ställa mig i duschen, det var jätte skönt där stod jag i ungefär 2½-3 timmar sen hjälpte det inte längre, värkarna blev starkare. så jag undersöktes och jag var 5-6 cm öppen så jag flyttades till förlossningsrummet, där fick jag lägga mig i sängen och pröva lustgasen. Den hjälpte tyckte jag. jag har inte någon direkt tidsuppfattning efter vi kom in till förlossningen, men någon gång kom barnmorskan in och tog hål på hinnorna så mitt vatten gick, jag var helt öppen när hon undersökte mig men huvudet hade inte kommit tillräckligt långt ner för att jag skulle få krysta så jag fick ligga där en stund. men snen började min kryst värkar, tror jag krystade i ungefär 50 min, sen kl 08.34 den 27 september föddes min lilla dotter Zelda, hon vägde 3735 gram och var 52 cm lång :) min pojkvän klippte navelsträngen och efter en stund senare kom moderkakan ut, jag sprack inte, fick bara ett litet sår.
Lilla Zelda vann mitt hjärta hon var så söt och liten :) stolt mamma till min lilla prinsessa :D

Kommentarer

Av forsta-barnet · 13 år sedan ·
5

Gud vad härligt. Grattis till lilla flickan :P

Av wish4achild · 13 år sedan ·
5

Åh, vad kul! Då gick det ju ganska bra? Njut nu av din dotter!

Av angel-l · 13 år sedan ·
5

grattis :D 

Av wuwwuw · 13 år sedan ·
5

tack så mkt allihopa :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar