15 jan2013
6
Av Akilles · 0 · 620 visningar · gillad 2 gånger

Då var det dags att berätta...

Lördagen den 22 december:

Nu har vi berättat för ett par stycken, det började med att jag berättade för min mamma i onsdags. Hennes reaktion var glädje (hon skall ju bli mormor och det är första barnbarnet) men lite smått chockerad.. På kvällen berättade vi för sambons föräldrar som verkade ta allt med ro, visade inte så mycket glädje utan var mer som att okej vad kul för er.. (dock har dem redan 2 barnbarn sedan innan) Igår fick min bästa vän, sambons kusin reda på det och hon började gråta av glädje, tyckte det var super kul! J Planen är att sambons syskon och min släkt på pappas sida får reda på det på julafton medan släkten på min mammas sida får reda på det på juldagen… och våra andra närmre vänner får reda på det på nyårsafton! Offentligt får det nog bli efter RUL, eller strax innan.. Fick även reda på att min kusin skall få sitt andra barn i maj/juni månad..

 

Onsdagen den 26 december:

Nu har hela släkten fått reda på att vi ska ha barn, det blev en jätte uppståndelse i min släkt medan det var mestadels tystnad i sambons familj. Men det verkar sprida ganska mycket glädje.. Jag mår illa ibland, men har verkligen börjat få mage. Trivs med graviditeten just nu.

 

Tisdagen den 1 januari:

Nu har även våra närmsta vänner fått reda på att vi ska bilda familj. Tjejerna var helt lyriska och killarna verkade glada för att någon i kompiskretsen faktiskt vågade ta steget.. Nu kan jag äntligen visa upp min mage som gör mig stolt och kvinnlig, det är en fantastisk känsla. Jag väger 57,5 kg och är i vecka 16+3. Mår bra förutom att jag har huvudvärk ganska ofta. Har känt av den lille flertalet ggr i form av fladder, nykär..


 

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar