29 sep2013
3
Av Boziz · 9 · 1075 visningar · gillad 3 gånger

D-dropparna

Misstänker att D-dropparna gör mer skada än nytta!!

Fan så fort vi började med D-dropparna så började som Kolik artnade besvär komma upp!! 

Så nu glömde vi i två dagar (som vi kom på) o då har hon inte gjort någt ljud ifrån sig alls! :S! O läste inga bieffekter på flskan men när ja googlade så fann jag en hel jävla del med biverkningar! :@ blir så förbannad att man inte kan skriva ut om de finns biverkningar eller inte!!! GALEN!

Jag vet att min dotter behöver D-dropparna men jag tänker INTE ta att hon får kolik utav skiten! så på tisdag tänker ja prata med min bm för detta är inte rätt mot min lilla flicka!!!

 

Någon som vet om de finns några andra droppar att ge istället? :S

 

För nu får min tös Kolik utan dessa dropparna..!

Kommentarer

Av liljekonvaljen · 10 år sedan ·
2

 

vi glömde ge henne droppar hon fick när vi kom på det så där två gånger i veckan och hon är fullt frisk ändå .

Av carro_gbg · 10 år sedan ·
7
Vart har du läst om biverkningar??? Vad för källa har du på det? Kollat fass?
Av carro_gbg · 10 år sedan ·
7
Vart har du läst om biverkningar??? Vad för källa har du på det? Kollat fass?
Av pygmepuff · 10 år sedan ·
5

de d-dropparna man får på bvc är helt kassa och innehåller dåliga tillsatser. Jag gick till hälsokost och hittade d-droppar som inte innehöll en massa skit. "Solgar liquid vitamin d3" heter den.

Av Meduzzza · 10 år sedan ·
5

tror absolut inte man ska skita i dom.... bebisarna behöver vitamin D.. och det enda sättet för dom att få det i sig är att ge det som tillskott.. D-dropparna från BVC är inte kassa... hade de varit det hade nyfödda inte blivit erbjudna dom.. sen kanske det finns "renare" variant... men produkter från hälsokosten är något jag aldrig skulle stoppa i mitt barn.. Allt som finns på apoteket är åtminstone godkänt av läkemedelsverket.. Jag har sett att semper också säljer D-vitamindroppar.. kan ju testa dom också.. men precis som du säger, prata med din BVC. Lycka till med din lilla.

Av leolah · 10 år sedan ·
5
Ja har en vän som hade samma problem. Jag har för mig att de droppar man får på Bvc är oljebaserade? Det ska finnas en variant som inte är det o den funkade bättre för henne
Av Boziz · 10 år sedan ·
3

Oljebaserat finns som D-droppar och sedan finns det en annan variant!Biverklningarna hittade jag på familjeliv.se Tydligen många barn som inte tål den oljebaserade samt vattenlösliga! :S  jag ska prata med dom på BVC i morgon för o se om de inte finns något annat man kan ge för denna smärta mitt barn har e enorm! och det är inge kul o se henne lida... Så hoppas jag får rediga vitaminer som min lilla tös klarar av!! :)

Av pygmepuff · 10 år sedan ·
5

acos d-droppar innehåller e320-butylhydroxianiasol, ett antioxidationsmedel som enligt Äkta vara är skadligt för små barn, orsakar allergi, hyperaktivitet samt är cancerogen.
Bara för att bvc säger att det är bra behöver det inte vara det. Dom rekomenderar ju sjuka saker som att ge små barn lättprodukter och margarin tex. Hur klokt är det?! Man ska granska allt på egen hand och inte tro att det är sant för att en myndighet säger att det är bra!

 

 

Av Boziz · 10 år sedan ·
3

nej o dom vattenbaserade funkade inte heller!!! :@ 

förbannade skit droppar dom förstör min dotter totalt!!!!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar