24 jan2013
4
Av Sbalma · 3 · 421 visningar · gillad 0 gånger

Bröst problem *hjälp*

Nu är min lilla dotter 9 dagar gammal! Helt underbar är hon! Absolut inga problem. Hon sover som hon ska och äta vill hon göra hela tiden tycker jag :p och allt annat är som det ska vara med henne... Hon är perfekt! MEN dagen som vi kom hem från bb efter att ha varit där i 3 dagar, rann mjölken till hos mig! Fick ont i brösten på em och tänkte att jag bara skulle amma bort det då och pumpa också. Tyvärr insåg jag att min pump inte funkade av någon konstig anledning! Så då tänkte jag att jag får väl köpa en dagen därpå. Oja....hela natten blev det bara värre och värre och till slut stod jag knappt ut! Kunde inte sova, kunde inte amma, kunds inte ligga eller sitta eller göra något... På morgonen var jag så slutkörd av smärta och sömnlöshet att jag bara grät när jag försökte amma.... Fy fan vad ont det gjorde! Bebisens pappa kom på morgonen för att hjälpa mig med dom stora barnen. Han sprang ut och köpte en ny pump till mig och när han hade fått iväg dom andra barnen sprang han här fram och tillbaka med varma handdukar till mig. Jag kunde pumpa lite, tog värktabletter och somnade. Han tog bebisen sålänge... Sen dess har jag kämpat med mina bröst! Kämpade med att amma men det gjorde bara för ont så jag pumpade bara istället och har gett henne det. Men vill så gärna hel amma henne. Jag tycker att hon suger fel så jag testade med amningsnapp innan men hon blev bara arg på mig. Bad även bebisens pappa köpa ersättning för det verkade som hon aldrig blev nöjd och jag har ständigt ont i brösten.... Åhhh Ska det vara såhär?? Jag tycker att det kommer så lite mjölk... Kommer mjölken tillbaka eller bli mer om jag bara låter henne amma som tusan? Åhh jag vill bara ge upp nu när man har ständigt ont i brösten... Men ändå vill jag så gärna amma henne i minst 4 månader....

Kommentarer

Av superkatten · 11 år sedan ·
3

Säger bara AJ!

Men det jag fick rekommenderat för typ hundra år sedan var att duscha varmt och samtidigt "pumpa" ut mjölken själv...

Visst var de 13 år sedan, men minns tyvärr den brutala smärtan.

Lycka till

Av AmelieM · 11 år sedan ·
4
Försvinner det inte när hon äter? Värme ska hjälpa. Mjölka ur i duschen eller med värmedyna på? Hoppas att det justeras snart.
Av Sbalma · 11 år sedan ·
4
Har provat allt ja... Jo när hon ammat en stund så lättar det i brösten någon tid efter. Men jag har satans ont i bröstvårtorna.... Ajjjajjajjjj Försöker med amningsnapp nu... Hoppas det hjälper.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar