02 maj2012
4
Av Nilsson579 · 2 · 438 visningar · gillad 1 gånger

BM v37

Har precis kommit hem från barnmorskan hon är så söt, gillar henne verkligen. Hon bekräfta att bebben var fixerad vilket jag kännde redan föra tisdagen att h*n hade gjort. Hon bekräftade även att magen hade sjunkit Villket jag oxå redan viste ;) allt såg bra ut och hjärtat hördes bra:) jag har gått upp 15kg men det tyckte hon var lagom gick upp 12 kg med dottern så jag tycker 15kh är mycket men BM tyckte det var bra. Hon beräknade att bebben nog vägde 3kg vilket är lagom de oxå :) vi prata preventiv medel jag vill ha spiral så man inte glömmer hade p-ring innan jag gilla den men i med att vi inte ska ha fler barn så är spiral bra p-ring hade jag för att vi vista att vi ville ha fler barn men nu vill vi i te ha fler och spiralen sitter i 5år och om vi vill ha ett barn till om 5år så ser vi det då:) Jag fick en kram och lycka till av BM och hon hoppade att slippa se mig om två veckor ;) hi hi. Jag har köpt halonblads te fast jag sa till mig själv att i te göra det för det är bebben som bestämmer när den vill ut och i te te:er men jag kunde inte låta bli, men dottern drack jag en kopp halonblads te och på natten gick vattnet och hon föddes så lite vidskeplig blev jag och trodde sten hårt på att det var te:et förkännst fast jag innerst inne vet att så inte är fallet men ja ha ha nu sitter jag i samma sits igen och vill själv klart pröva te:et igen ;)

Kommentarer

Av Migos · 11 år sedan ·
3

Har aldrig prövat hallonbladste men jag är övertygad om att tron kan försätta berg!!!! Så tro på du!!

Blir så glad när jag läser ditt inlägg och det positiva mötet du haft med din BM, skönt att bli bekräftad i det man vet och ladda mer positiv energi!!! Sånt gillar jag starkt!!! :D

Du får njuta med din kopp!!!

Av Nilsson579 · 11 år sedan ·
4
Då tror jag på det;) Det är jätte skönt min BM jag hade med min dotter gilla jag inte allas, så skönt att ha en man trivs med för det är ju ändå att man lägger sin bebis liv i deras händer och har man visa obehagliga fråger privata frågor så är det jätte skönt med en barnmorska man trivs med :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar