11 maj2012
4
Av Nilsson579 · 3 · 495 visningar · gillad 1 gånger

Blir så jävla förbannad.

Jag blir så jävla förbannad, min dotter har varit blöj fri hela veckan och så ska farmor hämta henne, och sen när hon kommer hem jag då har hon blöja på sig. Farmor säger att hon hade blöja när hon hämta henne på dagis, då får man fan ta av blöjan och sätta på henne trosor igen. Jag har packat en hel jävla väska full med byxor och trosor. Min dotter han blöja när hon sover så antagligen har de inte hunnit ta av blöja för hon har sovit. Så nu har hon varit hon farmor och farfar en hel jävla dag med blöja på. Jag blir så arg. Ett steg fram men sen ett steg tillbaka igen. Farmor är även en av dem som tycker att min dotter inte är så gammal än så det är väl tidigt att släppa blöjan. Hallå hon är 2,5år nä det är inte förtidigt att släppa blöjan. Hur blir det när jag ligger på BB då ska han va hos farmor och farfar ska hon ha blöja på sig hela tiden så oxå eller?? Fy fan vad jag är arg och ledsen.

Kommentarer

Av juliet · 11 år sedan ·
3

det är ingen kattastof men dagis ska inte sätta på blöja om hon inte har hemma. vi hade blöjan på dagis tills dom sa det till oss att har hon inte hemma ska hon inte ha här sa dom. vi hade kyrkans dagis ett kanonbra dagis jag tyckte det var brta för dom hade inte lika många barn på varge vuxen. och dom läste och sjöng en del och så fick man gå på familjegudtjänster annars så var det som vilket dagis som helst. fast med värderingar som var genomtänkta tyckte vi.

Av jvsm · 11 år sedan ·
5

Vad dumt av farmor, 2,5 år är långt ifrån tidigt att sluta med blöja. Många slutar innan två, allt beror på den personliga mognaden. En sak är ju att ni har kvar sovblöja men annars... förstår att du är besviken och irriterad.

Av Nilsson579 · 11 år sedan ·
4
Ja 2,5år är inte för tidigt, vi har Prövar jätte länge och äntligen så fungerar det både hemma och på dagis, men så åker hon hem till farmor några timmar så är det blöja igen. Farmor gör lite som hon själv vill vi har haft många diskontinuer om vår dotter med henne. Hon ska inte lägga sig i vår uppfostran hon ska bara vara farmor och följa våra råd vi ge vår dotter, men hon har väl glömt hur det var när min sambo och hans syster var små, men hon ska inte förstöra för oss. Vår dotter är jätte duktig och vi är så stolta men blev så förbannad på svärmorn när hon skite i det vi säger totalt. Men ja i morgon en ny dag och då är hon hemma så då kör vi igen. Kände bara som ett vak slag när det ändå gick så bra man vill ju inte ta ett steg tillbaka när det går så bra.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar