17 aug2012
5
Av maddan · 13 · 1085 visningar · gillad 2 gånger

Blä!!

Jag är såå himla less på frågan om jag väntar tvillingar!! Den frågan äter upp mig. Önskar att det skulle ploppa ut två! Blev så glad när en kvinna kom fram till mig och sa att jag var strålande vacker och hade så fin mage. Jag sa till henne - Tack, det önskar jag att alla sa! Imorse när jag varit å lämnat blodprov så frågade kassörskan om jag väntade två. Vid svaret bej sa hon stackars dig att vara så stor. Detta knäckte mig totalt, ligger nu och tok bölar. Vill bara stänga in mig tills bebisen behagar komma ut. Folk blir helt chockade när jag säger att jag ska ha i oktober... Blä!!!!

Kommentarer

Av madde70 · 11 år sedan ·
5

Tråkigt att du tar det så:(Jag är nog mer att jag hade varit stolt om någon hade sagt så:)Det är ju tecken på att bebisen växer och mår bra.Vet min syster mådde dåligt hela grav.för att alla sa"Kan det verkligen ligga något i den magen.Tom den dagen hon skulle föda fick hon höra det utav en läkare.Nu var bebsien väldigt liten hon fick  den med fast hon gick tiden ut..Han överlevde mot alla odds..Så försök och sträck på dig och tänk"Här inne ligger en bebisen som växer och frodas och mår bra:)

Av fruhellgren · 11 år sedan ·
2
Tänk att alla, inklusive de som själva burit på barn helt enkelt glömmer bort hur en äkta gravidmage ser ut! Nä som sagt, håll huvudet högt och va stolt att din kropp tar hand om ett mirakel och ger den plats och näring den behöver!
Av JeeA87 · 11 år sedan ·
4

Jag var inne och kollade dina bilder nu, tycker du skall vara stolt över din mage! Du har ju en så underbart fin mage! Den ska du vara stolt över :) 

Lycka till nu, och försöka att inte lyssna på dom som tror det är två.. 

 

Du har en jättefin mage!! 

Av maddan · 11 år sedan ·
5
Det har väl med att göra att jag känner mig stor nu och att jag tar åt mig när jag hör det. Ok att få frågan nån gång men hela tiden både från bekanta och icke bekanta. Jag tycker det är jobbigt. Men de kan ju ha missat den andra sånt händer väl. Känns det tydligt på rörelserna om man väntar tvillingar??
Av celieh · 11 år sedan ·
4

Jag får höra samma sak, dag in och dag ut. Är riktigt less på det. Sist var på jobbet och då svarade jag bara "Skulle jag vänta tvillingar så hade jag inte varit här nu. Då hade jag varit hemma och njutit av mammaledigheten med tanke på att det är mindre än fem veckor kvar till förlossningen" Det blev tyst i fikarummet och sen pratade de om annat.

Fick höra samma sak när jag väntade mitt första barn. Folk vill nog bara vara roliga, men att få höra samma sak 10 ggr under en dag är inte så himla kul!

Dåligt gjort av kassörskan att säga en sån sak, hon om någon borde ju fatta hur känsligt det är.

Min aurora sa till mig att jag var strålande vacker med en jättefin mage. Jag höll på att böla rakt ut. Frågade henne om hon verkligen tyckte det och att jag blev chockad av hennes kommentar och hon blev nog lika chockad av min reaktion.

Usch, jag vet hur du känner!! Har också fått höra "Stackars dig, hur ska du kunna gå till September, du spricker snart" Jag har sån lust att spotta på folk ibland, men sväljer mina känslor och går därifrån... Kram på dig!

Av madde70 · 11 år sedan ·
5

Jag tror absolut inte att dom kan missa tvillingar på ett rutinultaljud.Jag känner mig som en fet kossa med en fläskig mage bara.Hade gärna varit lite större på magen men inte kroppen ha ha.Nu vet jag ju att bebsien väger lite över 3 kg för att dom kollade upp det förra veckan,men jag kan erkänna att innan dom kollade upp det så var jag lite orolig att inte bebisen växte som den skulle.

Av maddan · 11 år sedan ·
5
Det har väl med att göra att jag känner mig stor nu och att jag tar åt mig när jag hör det. Ok att få frågan nån gång men hela tiden både från bekanta och icke bekanta. Jag tycker det är jobbigt. Men de kan ju ha missat den andra sånt händer väl. Känns det tydligt på rörelserna om man väntar tvillingar??
Av Smurfan90 · 11 år sedan ·
5
Tycker inte att du är så stor tycker din mage är jätte fin :) hade det varit två hade dom sett det på rul när jag va på rul såg man med en gång att det va två ;) dock såg man inte det v 10 på det vaginalt ultraljudet men på rul syntes det väldigt tydligt . Känner mina tvillingar väldigt tydligt dom trycker ut från alla håll nu är det nog så trångt i magen så dom inte kan "spraka" men sträcka på sig det kan dom :)
Av Nikoba · 11 år sedan ·
5

Seriöst.. har inte folk annat för sig än att kommentera andras gravidmagar. Som att man kan styra storleken liksom?

Strunta i de där människorna. Din mage är jättefin!

Kram

 

Av gabriellaln · 11 år sedan ·
4

maddan! jag kunde inte sagt det bättre själv! men egen mamma har frågat mig om jag väntar tvillingar sedan första trimestern... jag vet precis vad du pratar om! klart man bli ledsen när människor helt utan att tänka sig för påpekar att "herregud vad stor du är". Igår reste sig en äldre kvinna från handikapplatsen på tunnelbanan och frågade om jag ville sitta. ha ha, seriöst? jag är gravid, inte invalid! dessutom är det 9 veckor kvar för mig så jag lär väl bli ännu större....

hur som helst, håll ut! du är säkert jättefin och jag försöker se det som att min tjej har ett bra och rymligt "hus" att bo i tack vare min stora mage (;

kram på dig

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar