28 sep2012
5
Av bella.n.s · 1 · 480 visningar · gillad 2 gånger

besviken.:(

Det är precis det jag är. På mig själv. Jag har alltid varit en glad, framåt, positiv och aldrig klagat på så lite, person. Älskat att vara ute på språng, älskat långa raska promenader i skogen med våran hund. Men nu är det som att allt sånt har vänt till det motsatta. Jag bara gnäller och har ont, speciellt i magen, jag går runt och är sur pga orolighet. Känns som jag börjat säga nej åt allt, sätter mig hellre och gråter än att prata om detta. Våran hund klarar jag inte av att ta ut på eftermiddagarna/kvällarna för antingen är jag för trött och har ont i huvudet eller så kräks jag så fort jag går ut. Vilket jag gjort i en vecka. Kanske är stressen över att veta att Han behöver promenader för att stimuleras men Han får nöja sig med ut och kissa å bajsa sedan in. Min älskade man leker ute med honom runt 17, men Han jobbar alltid natt så. Min man försöker sig så mycket att förstå mig men då jag bara börjar gråta är det inte så lätt. Han vill att vi ska prata då jag klarar det, men sviker mig själv varje gång jag tror det ska gå. Men Han är så förstående och trädgård mig så fort Han ser att jag är nere. Världens mest underbaraste, kunde inte fått en bättre make. Så, nu har jag fått skriva av mig lite av det jag inte klarar av att prata om. Ursäkta tjatet. Graviditeten som gör detta känslomässiga helvete mig mig? Idag gick vi även in i v.12+0 :) hoppas fortfarande det finns liv där inne.

Kommentarer

Av maddan · 11 år sedan ·
5

Ditt liv kommer tillbaka :) Du är gravid i nio månader. Man har många sämre dagar men du kommer även att ha bra dagar. Släpp alla krav på dig själv. Gör det du orkar. Du är ju bara i vecka 12. Du kommer säkert må bättre om ett tag. Hundarna gör ju det vi gör och din hund känner att du inte orkar. Det är vi som alltid har krav på att allt ska vara så bra. 

Vill tipsa om mamma vattengympa. Det är ett bra sätt att röra sig på, man slappnar av och har en skön stund. Prova det, det har possitiv effekt för själen och kroppen :)

Jag är nu på slut tampen i min graviditet och har 2 hundar. När jag är ute går jag inte jättelångt men går där det inte är så mycket folk så de kan springa av sig lite själva. Sen kastar jag pinne och lite så. Sen får husse gå längre med dom på helgerna. De klarar sig,

Kram

Kram

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar