17 nov2011
5
Av ana-s · 0 · 408 visningar · gillad 0 gånger

besök hos dietisten

Precis hemkommen från dietisten nu. Går hos henne varannan vecka, och BM varannan vecka. 

 Min dietist är en helt underbar människa, empatisk och stöttande istället för dömande, tack för att det finns så underbara människor! Hon har varit och är ett jättestort stöd för mig. 

Idag gjorde hon en näringsberäkning på hur mycket jag behöver få i mig, baserat på min längd, vikt, hur mycket jag rör mig samt hur långt gången jag är. (v.28 nu!) Och så gjorde hon en näringsberäkning på vad jag äter under en dag.... Hon blev inte så glad om jag säger så. Jag ligger tydligen alldeles för mycket under vad jag BÖR äta.

Det känns väldigt konstigt, för jag känne roch tycker att jag äter jättemycket, men ack så fel man kan ha. tänk att en ätstörning kan förändra ens uppfattning om mat i den grad? Önskar verkligen att jag helt kunde släppa allt det här med mat och vikt, inte byr mig. Önskar att jag kunde tillåta mig att äta vad jag vill, unna mig saker. Är aundsjuk på andra gravida som kan det, som bara kan ge efter för sina cravings, för mig är tanken väldigt främmande, och skrämmande. 

Nu har jag fått i uppgift att öka på både det ena och det andra, annars blir det näringsdrycker, vilka jag helst vill undvika. Självklart ska jag kämpa på med maten för mitt lilla hjärtas skull. H*n är min största inspiration och motivation, prio ett är att du ska växa som du ska och må bra där inne i magen! <3<3  

På måndag ska jag på privat UL och få reda på könet! :D läntar så! Något att kämpa för också!  Mamma och pappa älskar dig lilla älskling! <3

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar