07 jun2013
5
Av maddeN92 · 7 · 410 visningar · gillad 2 gånger

Avreagerar mig !

Är SÅÅÅ trött på dessa jävla biljävlar som aldrig går genom besiktningen en jäkla gång! så nu sitter vi fast här hemma och inte kan ta oss någonstans. och något busskort har vi inte heller råd med.! Tänk att allt ska kosta pengar hela jävla tiden! blir så less!
och att gå är de inte frågan om då jag knappt kan ta mig ut genom porten ens!:/ Och AF/soc menar tydligen att jag ska behöva gå en halvmil varje dag sen då jag ska börja på en jävla utbildning mitt i allt! varför ska allt dåligt bara komma på en och samma gång! FÖRBANNAD!

Kommentarer

Av leolah · 10 år sedan ·
5
Har du varit hos en läkare ang sjukskrivning ännu då?
Av Jenhwyfar · 10 år sedan ·
5

Aah vännen~ :( Du måste få intyg från läkaren att du inte kan!! Även om du måste ta ut graviditetspenning :o när är det menat att du ska börja på din aktivitet med AF??

Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5

Nej min BM tyckte att vi skulle avvakta och se vart dom vill sätta mig någonstans :/  men jag funderar snart på att ringa henne tidigare för jag orkar inte med allt på en gång länger!

jag vet inte exakt när den ska börja men ska på information om utbildningen på onsdag, så de börjar väl om nån vecka bara kan jag tro :/ 

Av Rambo · 10 år sedan ·
5

ja hur som helst kan du ju inte gå 6 km dit o 6 km hem gravid varje dag!! soc ska betala busskort vid sysselsättning,,de e lag på det

speciellt i ditt tillstånd......

beklagar läget Lady! kämpa på!

Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5

nej jag vet inte hur dom tänker över huvudtaget. dock är de 3 km dit å samma hem så blir ca en halvmil om dagen ändå . :S
och sockärringen avvisar oss bara å säger att vi ska vända oss till af om busskort ,även fast hon sagt tidigare att vi skulle säga till henne då vi behövde busskort. :S

Tack så mkt ! 

 

Av Mujjan · 10 år sedan ·
5

Du kommer komma starkare ur det här ska du se. :)

Får man en ersättning från af/försäkringskassan som typ jobb och utvecklingsgaranti eller liknande så säger dem att man ska stå för tror de var 600 kr själv sen kommer dem in, men om du inte har några pengar så ska soc hjälpa!

Vet hur jävligt det kan vara med soc, när jag var 16 och behövde hjälp så ignorerade dem mig och pratade med mina föräldrar istället. -_- Så vet hur jobbig dem kan va, men dem kan också hjälpa. Håller tummarna för att det ska gå bra för dig. :)

Av maddeN92 · 10 år sedan ·
5
Tack så mkt! Ska kämpa på :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar