26 aug2014
7
Av pinknails · 2 · 284 visningar · gillad 1 gånger

Äntligen vet svärisarna

Svärisarna kom in på besök nu ikväll. De hade varit inne i stan hos älsklingens farfar (han är ensam sen i januari)

Älsklingen skickade ett sms till mig och frågade om vi skulle berätta nu på en gång eller nästa gång han kommer hem, jag svarade på det att jag ville berätta nu :D Smög fram halsbandet till svärmor sen satt jag och höll i det ett tag och älsklingen höll i det ett tag.. 

Vi drack kaffe och surrade på en massa, jag hade bakat franska tidigare idag så de fick ena plus lite post som jag tog in åt dem här om dagen. Gud vad gott det var med kaffe förresten!! Inte druckit en kopp kaffe på snart 6 veckor och jag var lite av en kaffetunna tidigare :P

Precis innan dom skulle fara gav älsklingen svärmor halsbandet och sa "här..." med en knuten näve ovanför hennes.. Hon såg ut som ett frågetecken lääääänge, läste "farmor" flera gånger sen satt hon bara och gapade å tittade på mig, sen på älsklingen och på mig igen och tillbaka på han, jag bara fnittrade och fick tårar i ögonen sen sa hon "får jag kramas nu???" hihi..

Både mina tårar och svärmors tårar rullade på kinderna.. Svärfar fick se halsbandet men han muttrade mest över att det var så mörkt åsså sa hon "det står farmor" å han svarade "jahaa..." haha! 

Sen förklarade vi då att det var därför det blev lite panik att få allt klart och dom sa att dom ställer upp så fort vi behöver hjälp, vad det än är <3 

Ååååh vad skönt att ha fått säga till dom nu! Och svärmors uttryck var så härligt att se, hon har längtat länge nu kan jag säga.. Dom lovade att hålla det hemligt tills dom får godkännande till annat så svärmor skulle hem och gömma halsbandet nu :) Hihi..

Kommentarer

Av Lizard · 9 år sedan ·
5
Visst är det kul att se hur glada dom blir när man berättar =) vi berättade för svärisarna i söndags, det blev tårar där med =)
Av pinknails · 9 år sedan ·
7

Jätte kul att se :D Ska bli spännande sen med mammas reaktion, tror dock att pappa kommer bli sur, men det är ett annat bekymmer. Vi ska ge honom ett ultimatum, endera accepterar han min sambo och beteer sig eller så har inte han något barnbarn, han får till i mars på sig att bestämma sig.. Borde inte va så svårt val tycker jag.. 

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar